Aktywne Wpisy

snorli12 +2
Załóżmy, że chce zaoszczędzić i nie zmieniać opon na letnie czego mogę się spodziewać jak w czerwcu, lipcu, wrześniu będzie 30+ stopni? #pytanie #pytaniedoeksperta #samochody #mechanikasamochodowa #polskiedrogi

źródło: temp_file4531146067996222059
Pobierz
unicorn_ +10
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda
#przegryw #s----------e
Zdrowe, smaczne pożywienie jest dla zarządu panie Areczku, dla pana wysokoprzetworzone żarcie wątpliwego pochodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@423frewq4f23:
Dlatego patologia i bieda finansowo, umysłowa tak uwielbia kebaby.
@Slavcel: @Xvenowski @Jonakk @423frewq4f23 @Jonakk @PowiatowyPepe
@423frewq4f23: warzywa i owoce mrożone czasem mogą być zdrowsze niż te "świeże" ze sklepu. W przypadku mrożonych są one myte i mrożone zaraz po zerwaniu a następnie trzymane w zamrażarkach. W przypadku warzyw świeżych leżą one dłużej na wolnym powietrzu zanim się sprzedadzą są macane w sklepie i też czasem używa się
ciekawostka: najbiedniejsze stany w Ameryce mają najbardziej utuczonych mieszkańców ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: fat_poor_slim_rich_comparison_map_1450px_111214-150ppi-01
PobierzA najlepsze jest to że wrzucasz do sprzęcika wieczorem, ustawiasz opóźnienie i rano masz gotowe.