Aktywne Wpisy

AdamF_OG +265
Właśnie dziś minęło mi 7 lat bez alkoholu. Jedna z najlepszych decyzji w moim życiu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#chwalesie #rocznicanadzisiaj #abstynencja #alkoholizm #a-----l #wykopiwo #wygryw #motywacja #motywacjadnia
#chwalesie #rocznicanadzisiaj #abstynencja #alkoholizm #a-----l #wykopiwo #wygryw #motywacja #motywacjadnia

mam_spanko +395

źródło: 1000064503
Pobierz
#przedszkole #dzieci
Moim zdaniem najlepsza praca:
źródło: temp_file8092728974888542500
Pobierzźródło: temp_file8918082277164508023
Pobierzźródło: temp_file5786977631747249798
Pobierzźródło: temp_file4059735137856095304
Pobierz@ksy3 dlatego doceniam, że w przedszkolu mojego dziecka nie ma tej żenady. Zobaczymy jak będzie w szkole, w publicznej obok jest multum konkursów i tam matki stają na rzęsach żeby ich dziecko wygrało XD Wkurza mnie to okrutnie.
@Dziad_z_labem moje dzieci, w przeciwieństwie do Piotrusia, potrafią się same ubrać, przebrać, umyć, wysrać, posegregować ubrania do pralki czy obrać niektóre warzywa na obiad. Piotrusiowi (lat 5) buty zakłada mama.
Chwilowo abstrahując od uczciwości rywalizacji (bo rywalizacja i konkursy plastyczne na poziomie przedszkolnym czy wczesnej podstawówki to jest jakiś kretynizm).
Jak trzyletnie dziecko ma się nauczyć rysować, wyklejać, malować czy cokolwiek, jeżeli nigdy nawet nie widziało jak to się robi?
Oczekujesz, że co, że trzylatek (który z trudem trzyma kredkę) usiądzie i samodzielnie wykona pracę?
@ksy3: i właśnie o tym pisałem. Im więcej Piotrusiów - tym łatwiejsze życie będzie dla Twoich dzieci. To proste.
Słuchaj... Ja to tylko czekałem aż ktoś z rodziców wezwie na mnie opiekę społeczną za to, że mój młody sam chodzi/jeździ do
Sam odwalam smażenie jak mi dzieci pokroją pieczarki i obiorą cebulę.
Jednakże jestem pewien, że zarówno łąkę trzylatka czy wyklejankę Piotrusia dzieci zobaczyły rano jak niosły prace do przedszkola.