Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Miałem nieszczęście że zakupiłem na górce, teraz jestem 8000 zł w plecy. Właśnie wyjąłem ze stratą, trudno i radzę wszystkim niedzielnym inwestorom zrobić to samo bo stracicie więcej a przez kilka lat nawet tego nie odrobicie. Zrobiłem błąd że wybrałem giełdę w większości rynek amerykański jako potencjalny zarobek kilku procent na rok. Dziś zaczyna się światowa recesja a od jutra straciłbym o wiele więcej bo wszyscy będą teraz nakręcać się cłami że zaraz powyżej 100% będzie. Trudno od 2 następnych wypłat odłożę na straty i udam że coś takiego jak giełda czy akcje nie istniały. Szczęśliwi ci którzy inwestują w domu do skarpety i nie dali się wyleszczyć na giełdę czyli inna nazwa amber gold.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: i siedziałeś jeszcze cały czerwony w pracy od tygodnia. Zobaczysz Janusz, Grażyna i tak wywącha lukę finansową przy płatności za fczasy, wtedy szykuj wora bo będzie kręcony
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @jestemtunew

Dołka chłopie to ty nie uświadczysz nawet jak o 50% wszystko spadnie. Można powiedzieć że nadal jest górka więc sprzedaż jest również na górce. Nie wiem czy wiesz o kryzysie z 1929 i wiesz jakie są wspólne cechy tej zapaści? Wojna celna na całego. Nieudacznik z usa robi dziś to samo z tą różnicą że gość robi to celowo co jest jeszcze gorsze. Chociaż będę
  • Odpowiedz
to trzeba kupować tak żeby było co dobierać. Kupuje s&p na 12 transz i sobie dokupuje maksymalnie 4 transze miesięcznie i mi to wisi że spada xD dziś oczywiscie dokupuje
  • Odpowiedz