Aktywne Wpisy

jmuhha +41

źródło: 1000017414
Pobierz
nobon +113
Słowo "przedsiębiorca" jest dla mnie w Polsce synonimem słów "cwaniak", "krętacz", "oszust", "wyzyskiwacz". I nie jestem jedyny z takimi skojarzeniami. Niestety solidnie sobie rodzimi biznesmeni na taki pogląd zapracowali. Ciekawe jak to jest w krajach cywilizowanych i rozwiniętych, czy tam przedsiębiorca kojarzy się pozytywnie.
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #przemyslenia
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #przemyslenia
Znajoma firma ma wykupioną usługę poczty na nazwa.pl (CloudMail) i w cenie pakietu nie ma żadnej opcji archiwizacji, a jedyny sposób, by tworzyć kopie z poziomu serwera poczty to wykupienie w nazwa.pl stosowej usługi zależnej cenowo od ilości GB.
Mam serwer NAS Synology DS224+, mogę przeznaczyć na to również jakiś pseudo-serwer (znaczy jakiś zwykły komputer działający 24/7) najlepiej pod Windowsem
#hosting #poczta #administracja #informatyka #archiwizacja #backup #serwery
https://kb.synology.com/en-me/DSM/tutorial/How_should_I_receive_external_email_messages_via_MailPlus
Chyba, że nie znasz haseł
Chyba że mi coś umknęło, ale ta usługa była pierwszą opcją, która przyszła mi na myśl jako rozwiązanie.
PS Hmmm, tak teraz mi przyszło na myśl, że MailPlus na pewno tworzy jakąś bazę i może tylko ją kopiować w inne miejsce, tworząc w
Można się też bawić w jakieś rdiffy
Edit: ale na normalnym serwerze, nie na "synku"