Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ech, życie na wsi jest fantastyczne :D Jestem w trakcie wykańczania domu pod Krakowem. Na okres budowy kupiłem sobie kombi za 3k PLN w stanie takim, że jak nie przejdzie przeglądu to nie będzie szkoda oddać go na złom. Wożę nim wszystko jak leci, a na budowę najczęściej przyjeżdżam w jakimś dresie.

Na przeciwko mnie mieszka moja przyszła sąsiadka, kobieta około trzydziestki, samotna (mieszka z rodzicami od których kupiłem działkę). Zawsze mówiła mi tylko "dzień dobry" i uciekała do swoich zajęć. Jednak ostatnio przyjechałem na budowę w czasie pracy swoim "normalnym" samochodem (zeszłoroczne Volvo XC90) i do tego w garniturze (taka praca), żeby spotkać się z wykonawcą jednej większej roboty.

Było to w jakiś cieplejszy dzień, wspomniana sąsiadka chodziła po podwórku i coś-tam porządkowała w ogrodzie. Jak mnie zobaczyła to pobiegła do domu się przebrać. Gdy skończyłem gadać z wykonawcą, zostałem jeszcze na chwilę na budowie. Przyszła sąsiadka, przebrana w spódniczkę mini i bluzkę z wielkim dekoltem, kokietowała mnie w takim stylu, że aż oczy bolały i szkoda było na to patrzyć. Poczułem się jak w jakiejś taniej produkcji p---o. Widziała mnie tam wielokrotnie z żoną i dziećmi, w żaden sposób nie przeszkadzało jej to sugerować swoim zachowaniem, że jest mną zainteresowana.

"XD" malowało mi się na twarzy i przypomniałem sobie wszystkie blackpillowe wysrywy. Nie mówię, że blackpill to prawda, ale no. XD pozostaje.

Just kup sobie auto i ubierz garnitur, bro.

#blackpill #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Synek, jaki blakpyl, podchodzisz do pannicy i pytasz czy zatańczy.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Tak działa móżdźek kobiety, jak jeździ lepszym autem i chodzi w garniaku + wybudował dom to musi być prze CH, jest przedsiębiorczy i ogarnięty, a nie jakiś głupi zapity nierób po 30, jak ma żonę i dzieci to widocznie coś ma takiego w sobie że ta żona chce z nim być i pojawia się zazdrość i chęć posiadania/obcowania z atrakcyjnym samcem. Natury nie oszukasz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no jak jest koło trzydziestki to nic dziwnego, że szuka stabilizacji. Wybawiła się i poszukujemy frajera, widocznie nadajesz się na beciaka. Gdybyś był chadem to w worku po ziemniakach byś ją kusił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: już dawno się człowiek nauczył, że nic tak na cipy nie działa jak status. Możesz być piękny, możesz mieć wielkiego c---a, ale baba na poziome i tak na ciebie nie spojrzy jak nie masz kasy. Blackpill to są tylko urojenia biedaków którzy nie wiedzą, że istnieje tylko statuspill
  • Odpowiedz
Ech, życie na wsi jest fantastyczne :D Jestem w trakcie wykańczania domu pod Krakowem. Na okres budowy kupiłem sobie kombi za 3k PLN w stanie takim, że jak nie przejdzie przeglądu to nie będzie szkoda oddać go na złom. Wożę nim wszystko jak leci, a na budowę najczęściej przyjeżdżam w jakimś dresie.

@mirko_anonim: Nie znasz się, jedyne słuszne auto na budowę
Cztero0404 - >Ech, życie na wsi jest fantastyczne :D Jestem w trakcie wykańczania dom...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-03_134402_www.google.com

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Typek. Jak kuzynowi pomagałem robić elewację- ocieplaliśmy styropianem dom i zatapialiśmy siatkę na nowopowstałym osiedlu to sąsiadka m--f z naprzeciwka jak dzieci już poszły do szkoły to co drugi dzień okna myła czy akurat coś robiła przed domem. Było ciepło to pracowaliśmy bez koszulek xD
No i mąż jak typowy redpillak firma budowlana i grind ostry bo wracał do domu gdzieś przed 20:00. Od razu załapałem, że baba bezrobotna
  • Odpowiedz
@spedytor15k: no i co ci z tego statusu jak laska leci na twoje pieniądze i status, a nie na ciebie. Dalej jesteś w takim układzie facetem, który będzie tylko zwykłym beciakiem do zapewniania wygodnego życia. Bez pożądania, które zapewnia wygląd to tam uczucia czy czegokolwiek nie będzie po za czystą transakcją na korzyść kobiety. Takie redpillowe bajeczki. Chyba, że ten statuspill to bycie chadem z kasą i statusem to inna
  • Odpowiedz
Możesz być piękny, możesz mieć wielkiego c---a, ale baba na poziome i tak na ciebie nie spojrzy jak nie masz kasy. Blackpill to są tylko urojenia biedaków którzy nie wiedzą, że istnieje tylko statuspill

@spedytor15k: tak, i dlatego anka osrała robercika dla jakichś chadów hiszpanów c--j wi skąd xd
  • Odpowiedz
Dalej jesteś w takim układzie facetem, który będzie tylko zwykłym beciakiem do zapewniania wygodnego życia.

@centerario: +1. Dlatego ogarnięty facet z iq>60 i brakiem skłonności do cuckoldyzmu mając na uwadze swoją posuchę na rynku matrymonialnym w przeszłości nie pcha się w żadne śluby i zakładanie rodzinki. Wiadomo jak się to skończy. Poruchać jak najbardziej. Ale traktować jak takie "divy premium". Układ do spuszczenia z krzyża. Czym taniej tym lepiej. A
  • Odpowiedz