✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam takie niedyskretne pytanie. Z góry mówię a nawet przysięgam, że to nie jest bajt. Otóż ostatnio zjadłem czekoladę dubajską oraz pączka dubajskiego z piekarni takiego dużego za 14zł. Martwię się z tego powodu, ponieważ moja kupa przestała śmierdzieć a pachnie właśnie taką czekoladą dubajską. Sytuacja utrzymuje się już od 2 dni. Czy to jest powód do niepokoju i powinienem to zgłosić rodzinnemu lekarzowi który mnie dobrze zna? A boję się, bo wyśmieje mnie... w internecie nic na temat tego dubajskiego gówna które wydalam nie mogę znaleźć. Tak to jest jak się przesadzi z nowościami. Co mam zrobić?
@mirko_anonim to znaczy, że zostałeś wciągnięty w piramidę/mlm "Dubaj Chocolate". Zjadłeś czyjś produkt i teraz ty produkujesz. Musisz szybko uciec z podstawy piramidy, zmuszając kogoś do skosztowania produktu.
@mirko_anonim: musisz zrobić kupę na jakąś wziętą modelkę, Proponuję panne Kazadi, tej małej murzyńskiej k-----e wcale do twarzy z soczystym kawałem stolca, od pępka po samą brodę
refleksyjny-zwycięzca-76: Widzę dobry humor dopisuje, a mnie to trochę martwi (bawić też w połowie bawiło, ale z czasem mnie trochę martwi). Jakby nie patrząc - to jest dopiero #wysryw
Mam takie niedyskretne pytanie. Z góry mówię a nawet przysięgam, że to nie jest bajt. Otóż ostatnio zjadłem czekoladę dubajską oraz pączka dubajskiego z piekarni takiego dużego za 14zł. Martwię się z tego powodu, ponieważ moja kupa przestała śmierdzieć a pachnie właśnie taką czekoladą dubajską. Sytuacja utrzymuje się już od 2 dni. Czy to jest powód do niepokoju i powinienem to zgłosić rodzinnemu lekarzowi który mnie dobrze zna? A boję się, bo wyśmieje mnie... w internecie nic na temat tego dubajskiego gówna które wydalam nie mogę znaleźć. Tak to jest jak się przesadzi z nowościami. Co mam zrobić?
#zdrowie #medycyna #dubajskieodchody #dubajskaczekolada
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: XDDDDDDDDDDD
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Wykop Sp. z o.o.
60-363 Poznań,
ul. Grodziska 8
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰