Aktywne Wpisy

Teuvo +55
prawdopodobnie właśnie rozpoczyna się moja saga jedzenia tostów na każdy posiłek dnia przez kolejne pół roku

NAIZDUP 0
#motoryzacja samochód opel astra benzyna LPG. Odpalał wszystko było dobrze. Później nagle nie chciał odpalić więc pomyślałem, że może nie ma benzyny pomimo tego, że wskazówka jest nad czerwonym więc wlałem paliwa ale i tak nie chciał odpalić. Kręcił i najpierw łapał na sekundę i gasnal. Po kilku godzinach odpalił i wszystko było dobrze. Na następny dzień to samo rano wszystko dobrze, później pojechałem do sklepu i znowu. Łapał na
Mirki czy buk mnie zlimitował? Obstawiam live i faktycznie to działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) najłatwiej imo obstawiać gemy w tenisie - trzeba patrzeć, kiedy zawodnik wygrywa gema i wchodzić na kursy od 1,22 do 1,30, ale chyba mnie zlimitowali, bo sytuacja z dzisiaj był 3 set i chciałem obstawic 4 - byłem pewny, ze obstawiam na gem w 4 secie z dość wysokim kursem, ale mój zawodnik mial wtedy 40:0, ale mi on szybko znikł własnie po tym i pojawił sie gem na 5 po tym jak obstawiłem - ogolnie zrobiło sie takie zamieszanie, ale nie przejąłem sie tym i czekalem az wejdie mój typ aż tu zniknąl ten gem z 5 i pojawił sie 6, to normalne? Bukmacher betclic
To w zasadzie druga juz taka sytuacja, bo kiedyś obstawiałem mecz realu madryt i już pisalem o tym na mirko, że real wygra do 90 min i faktycznie wygral, bo potem w doliczonym czasie przeciwnik wyrównał, ale mój typ liczyl sie do 90 min - zresztą przeważnie każdy buk rozlicza do 90 min i rzasko kiedy bierze pod uwage czas doliczony/dogrywke
Zlimitowali mnie, bo jestem "za dobry"? Tzn za często wygrywalem? xd ale ja drobniakami gram i tak przerżnąłem moje 4,60 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bukmacherka #h----d #pytanie #grajzwykopem #sport #tenis #mecz #pilkanozna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta