Aktywne Wpisy
pieknylowca +107
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem

źródło: 1000004115
Pobierz
woskrosenie +127
Tymczasem jako programista wciąż jesteś śmieciem na rynku pracy do poganiania w Sprintach.
Brutalny wolny rynek który wykopki tak uwielbiały.
Współczuję temu chłopakowi bo sam jestem programistą Java i życzę mu powodzenia🤞
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
źródło: IMG_2863
Pobierz@nad__czlowiek: anony jak zawsze wyprzedzaja o pare lat normicki internet i tworza nowe trendy
@JamesJoyce: hahah zajebista g---o-porada. Tymi certami sobie możesz podetrzeć tyłek bo oni chcą osoby co ma certa + 5 lat expa z AI, Big data i chmury
A tak masz 7 lat expa i certa z Javy oraz 0 lat expa + certy AI/BIG DATA - czyli twoje CV jest odrzucone, do widzenia
Nie masz racji apropo certów. Chociaż podstawowe rzeczywiście bywają mało warte, tak zaawansowane bywają bardzo trudne do ogarnięcia bez realnej pracy z daną chmurą\technologią.
Odpowiedzią była pewnie samodzielna praca kilka lat wcześniej i dostęp, zanim powstał booom. 2-4 lata temu na moich projektach nikt llmów np. uczyć się nie chciał, bo uważano, że ai to bańka. Teraz chcą wszyscy, ale nie ma jak. Tylko to żadna rada na teraz.