Wpis z mikrobloga

Mirki pomyslalem ze kupie handhelda do popykania w gierki. Ktorego polacacie? Bede gral w piraty, nie mam zadnych steamow czy innych platform z grami.

Ally X?
Legion Go?
Steamdeck chyba troche za stary i zbyt klocowaty?

Wiekszosc czasu bede grac pewnie w lozku w domu, ale czasami chce zabrac konsolke do samolotu/pociagu.

#legiongo #rogally #asusrogally #steamdeck
TurboBlejzer - Mirki pomyslalem ze kupie handhelda do popykania w gierki. Ktorego pol...

źródło: Best-handheld-consoles-list-lead

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TurboBlejzer: mialem steamdecka i legiona, steamdeck nadal fajny ale nie myśl ze bedziesz grał w nowe gierki aaa, nawet legion i rog ally mają obecnie problemy. Legion go ma małą baterie, praktycznie musisz grac z ładowarką bo do godziny rozgrywki przy czymś cięzkim, legion jest znacznie bardziej klockowaty od steamdecka, cieższy, sam musiałem wydrukować na drukarce 3d takie gripy bo był bardzo niewygodny, na steamdecku nie miałem problemów ergonomicznych. Na
  • Odpowiedz
@TurboBlejzer: właśnie niedawno też stalem przed takim wyborem i ostatecznie przedwczoraj zamówiłem steam decka.
Z tych 3 legion go odpadł od razu - za duży i przeciętna bateria

Rog Ally X - sprzęt prawie że idealny niestety za drogi moim zdaniem. Nówka kosztuje 4k. Poza tym ten nieszczęsny windows - chociaż to nie jest aż takim problemem bo można zrobić dual boot na ten steam os.

Steam deck - w miarę rozsądna
  • Odpowiedz