Aktywne Wpisy

MePix +14

Metodzik +54
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
The Flayed Man za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
Steam: Bardzo pozytywne (154 ocen)
The Flayed Man za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
Steam: Bardzo pozytywne (154 ocen)

W chuju mam kredyt na mieszkanie i posiadanie bombelka. Auto mam 12 letnie, które jest ładne, jeździ i skręca. Ubrania kupuję na allegro, bez żadnych metek (nowe bluzy po 30 zł lol).
Żyje mi się lekko i przyjemnie, nie muszę nikomu nic udowadniać, lansować się drogimi rzeczami. Nie jestem targetem wielkich firm, no chyba że sprzedają rzeczy outdoorowe xD
Nie jestem jakimś freethinkerem, wybitną jednostką, czy autorytetem, ale polecam każdemu ten stan. Warto podjąć ryzyko i spróbować żyć na własnych warunkach :)
Trochę się tym wpisem liżę po własnym kutasie
#pracbaza #przemyslenia #przemysleniazdupy
Czym dokładnie się zajmujesz przez te 3-4dni w tygodniu? Bo przecież za sam dostęp linowy ci tyle nie płacą
@Randy_the_Ram: jesteś strasznie rozrzutny mimo iż twierdzisz coś przeciwnego, takie bluzy nie przeżyją dwóch pran więc tak naprawdę są najdroższe na rynku.
A moze powiedz ile Ci rodzice kasy zostawili ze mozesz sie tak bawic?
Nie wszyscy mają wszystko podane na tzw. srebrnej tacy
źródło: temp_file5785189437772478839
Pobierz@Psychololek: pewnie myje okna w wieżowcach albo wiatraki serwisuje czy coś w tym stylu.
@fff112 moze tak bedzie, moze nie. Wowczas gosc dostosuje swoje zycie do zmieniajacych sie potrzeb.
Bedzie mu wiele latiwej niz majacemu rodzine, ktory po zmianie wciaz musi dlugo placic alimenty na dzieci a nieraz i byla zone.
@Deska_o0 przezyja o ile to chinczyki, takie same masz z nadrukami kilka x drozej. Bazowka tak podkoszulek jak bluz jest tania.
Ale @zimowyporanek niestety ma rację - jakby siadło zdrowie, to jest pozamiatane, trochę mi to spokoju nie daje.
A dla Opa graty, żyjmy tak byśmy byli szczęśliwi - o ile nie jest to kosztem innych,
Wszystko fajnie dopóki jesteś zdrowy.
Programista, admin czy inny korpo ziomek też może zachorować i nie będzie w stanie pracować i mu się posypie plan na życie.
Myśląc w ten sposób żyjemy ograniczeniami, a OP w sumie żyje wolno (zarabia dużo na tym co lubi i oszczędza, więc w razie nieoczekiwanego będzie miał poduchę na 3 lata albo lepiej).
@Randy_the_Ram: pokaż te bluzy. Coś czuję, że to poliestrowe gunwo, ale chętnie się zdziwię.