Wpis z mikrobloga

Czy są jeszcze rzetelne commentary i kanały newsowe?

Praktycznie wszystkie kanały bardzo często powołują się na informacje z wykopu i nie jest żadną tajemnicą że większość branży influ przegląda wykop i to od dawna. Dlaczego więc panuje zmowa milczenia wobec tego gagatka który przywłaszczył sobie cudzą tożsamość i próbuje wybić się na fejmie tej osoby? To jest ogólnie znany fakt dla tagowiczow że to nie jest prawdziwy WieszJo a mimo to kanały podają że to znany wykopek i nikt tego nie dementuje. Nawet Kozi, FreakFightPolska i Kaniowski mówią na niego WieszJo. Cała branża siedzi w kieszeni jednej federacji i pompuje jedną prawidłową propsgande?

#famemma #polskiyoutube
L.....a - Czy są jeszcze rzetelne commentary i kanały newsowe? 

Praktycznie wszystki...

źródło: 7c9d476bf6eb5e2964fb70c3fefd3019e20cf68925030302488d6238c2bbeacd

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Praktycznie wszystkie kanały bardzo często powołują się na informacje z wykopu i nie jest żadną tajemnicą że większość branży influ przegląda wykop i to od dawna.

@Looogiczna: Dokładnie, ci ludzie wchodzą na wykop lub youtube też na przykład biorą cudze komentarze i wpisy 1:1 tak jak ktoś napisze a później taki Konopski na przykład lub te laski od niego potrafią to mówić jako swoje zdanie a widownia im przyklaskuje jacy
  • Odpowiedz
@Looogiczna: Trzeba zacząć wyciągać na x i ogólnie przypominać tutaj wpisy powiązane z wieszjo jak choćby ten: https://wykop.pl/wpis/76464351/list-pozegnalny-od-wieszjo-drodzy-uzytkownicy-taga

Jak chce się podawać za wieszjo to zrobimy z niego wieszjo. Niech ma łatkę typa którego pogonili z wykopu, pół tagu miało go na czarnej liście i większość cieszyła się, że usunął konto więc postanowił zostać nowym psem Boxdela po tym jak jeden uciekł to bungee a drugiego odebrał Carrioner
@Epiktetlol +7
List pożegnalny od @wieszjo
Drodzy Użytkownicy Taga FameMMa,

Piszę te słowa z ciężkim sercem, pełnym nostalgii i smutku. Od dłuższego czasu tag FameMMa był dla mnie nie tylko miejscem, gdzie mogłem śledzić wydarzenia ze świata MMA, ale przede wszystkim przestrzenią, gdzie nawiązałem wiele wartościowych znajomości i doświadczyłem wspólnych
  • Odpowiedz
@Looogiczna: Kanały commentery to totalne raczysko youtuba. Zwłaszcza commentery freak fightowego sektoru, dosłownie kontent opiera się na tym aby opowiadać o filmach/wydarzeniach innych XD youtuber dodaje film a drugi idzie dodać film o tym że tamten dodał film XDD
  • Odpowiedz
@langer: Efekt motyla xD Może gdybym w pewnym momencie na niego nie siadł jak zaczął robić syf na tagu to może dzisiaj byłby tutaj z nami i byśmy oglądali walke WieszJo vs pimpas o miano prawdziwego wieszjo xD
  • Odpowiedz