Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +14
Wydaje mi się, że poznałem materiał na żonę. Od niedzieli wysyła mi swoje zdjęcia w mojej bandanie i na każdym jest uśmiechnięta, co mocno kontrastuje z tym w jakim stanie widziałem ją pierwszy raz.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.

źródło: IG
Pobierz
vieveble +20
W-----a mnie nie wierność. Nie ważne czy ze strony niebieskiego czy różowego. Jest to spowodowane tym ze moja pierwsza poważna (tak to traktowałem) dziewczyna dała sie zerżnąć mojemu przyjacielowi u niego na domówce na którą ją zabrałem. Ja bylem wtedy nią zafascynowany a ona sie puściła w garażu na u------m stole roboczym. Do tej pory mi sie to w głowie nie mieści. Ale wiecie czego najbardziej mi jest żal? Ze po tej
https://wykop.pl/wpis/80662873/ah-ci-agenci-nieruchomosci-na-pewno-sam-blagales-whttps://wykop.pl/wpis/80662873/ah-ci-agenci-nieruchomosci-na-pewno-sam-blagales-w
Oczywiście, że się da - po tygodniu - kolejna obniżka. Obserwuję to ogłoszenie dalej, będę Was informował jaki jest prawdziwy próg bólu właścicieli :) Obniżył o 6 tys - naprawdę, tu jest ponad pół miliona do wydania i oni myślą, że taka obniżka zmieni czyjąś decyzję. To tak jakby ktoś cenę opakowania ryżu obniżył mi w supermarkecie o 20 groszy.
#hipoteka #kredythipoteczny #kredyt #kredyty #nieruchomosci
źródło: lol
PobierzNie sprzedaje się, a podobno właścicielom tak zależało na czasie...
Cena transakcyjna to 0.75 ceny ofertowe..
@MagdaM_ale_to_2024: Są jeszcze lepsi gracze. Tutaj właściciele po 3 miesiącach zeszli o... a sam zobacz o ile procent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: WhatsApp Image 2025-04-01 at 11.04.35
PobierzRaczej nie w tym przypadku. To informacja z drugiej ręki - podobno do treści (a może nawet tytułu) ogłoszenia dodali hasło "Nowa Cena".
Czuwaj (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: 1000017611
Pobierz@MagdaM_ale_to_2024: zależy gdzie i jaki rynek, wtórny warszawa to 3k. 18,5 do 15,5 co daje 16% mniej
@Podstarzaly_Mandalorianin
Tu kolego niestety zupełnie nie masz racji. Pośrednicy nie są hamulcowymi w obniżaniu cen, wręcz do tego namawiają.
Przez większość czasu dla Default City nożyce cenowe były na poziomie 12-18%