Aktywne Wpisy

Sonozaki +6
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem
RobinSchudl +4
źródło: 20260215_020448
Pobierz

@Kuklak: Za to, że skończyło się dotowanie lewackiej propagandy, "organizacji pozarządowych" które upadają na ryj jeśli obcy rząd przestaje je dotować.
@Kuklak: O Boże, jak my sobie teraz damy radę jako społeczeństwo bez wsparcia osób LPG i przyjmowania ludzi koczujących na granicy z Białorusi nie mając nawet pojęcia kim oni są.
źródło: image
Pobierz@Kuklak: Niestety nie mam, ale z wielką chęcią bym zobaczył całą bazę i myślę, że bardzo ciekawe informacje mogłby z tego wyniknąć, jak rozumiem ty też nie masz?
Co ciekawe, żadna prawicowa organizacja czy redakcja nie
Cały czas płaczą o ucięcie finansowania, tylko z innych źródeł.
ale to nie ja wysnuwam hipotezę o tym, że celem przekazywania środków była jakaś rzekoma "lewicowa propaganda"
Masz
@Kuklak: Podaj te źródła
Źrodła finansowania prawicowych organizacji i redakcji?
Tak. Mniej niż 1% wydatków na LGBT potwierdza twoją hipotezę xD
Reżimowi 13 grudnia przeszkadza skoro robił wjazdy do siedziby MN albo do klasztorów
@ziemba1: Polakom nie przeszkadza poszukiwanie przestępców w klasztorach, tak, zgadzam się.
PS. to moja jedyna wiadomość do ciebie, pisowcu
@ziemba1: czy ten reżim jest teraz z tobą w pokoju? Suweren przemówił w 2023 roku i wybrał Tuska na premiera. Polacy przemówili i wybrali nowy rząd, więc przestań płakać. Jak ci się nie podoba w Polsce, to się wyprowadź
Oczywiście nie zauważyłes kompromitacji państwa Tfuska w tym specjalnego zespołu Policji do tropienia PiSu która szukala wszędzie po omacku i informuje media w Polsce o sukcesie że namierzyli uciekiniera w Hiszpani?
No i rozwala mnie to że
ale o co ci chodzi? Na tym polegają poszukiwania: sprawdzasz różne tropy i informacje od świadków czy anonimy. Jedziesz i sprawdzasz. Raz się trop okaże prawidłowy, a 9 razy to ślepa uliczka.
Chcę się upewnić, że rozmawiamy na