Aktywne Wpisy

BastetII +95
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz
alibaski +393
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jesteśmy w matrixie, genetyczny predeterminizm jest moim drogowskazem, odkąd zacząłem wyznawać predeterminizm genetyczny, patrzę jak znajome twarze, które mogłem śledzić czy to w pracy i w szkole, wspinają się po drabinie lepszego życia lub też nawet na tę drabinę nie wchodzą.
Przez lata mojego istnienia, podziwiałem wszystkie twarze, frame, wzrost, dynamine, rodziców, ...., IQ. Wszystkie te czynniki, zawsze dawały mi lampkę w głowie co do nadciągającej przyszłości - mojej lub nie. Wiem, bardzo glembokie, ale jestem dzięki temu innym człowiekiem, który już się niczego nie lęka i nie wstydzi. Wszystko co dobrego i złego doświadczyłem w życiu, było już zapisane. Jestem tylko aktorem, a reżyserem są moje geny. Dziękuję Ci Naturo za dar mojego życia i szansę na podziw ciebie.
- Alessandro Natura.
#blackpill #natura #predeterminizmgenetyczny
źródło: Natura
PobierzŚwiadomość może przynajmniej przekierować mysli tak żeby przeżyć godnie .