Wpis z mikrobloga

Nie no te latynoski to są jakoś inaczej zbudowane. Twarz okrągła jak jakiejś ulanej p0lki. Wielkie cycuchy, wielkie dupsko, uda większe od moich i brzuch w miarę chudy. Nie wiem

#ajemge1
zartoska - Nie no te latynoski to są jakoś inaczej zbudowane. Twarz okrągła jak jakie...

źródło: co

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KapralKing2 przecież Wenezuela prowadzi w światowych rankingach operacji plastycznych per capita, dosłownie co trzecia (jeśli nie więcej teraz, bo to dane sprzed 10 lat) kobieta między 18 a 40 rokiem życia tam jest po zabiegu typu powiększenie cycków, tyłka czy BBL
  • Odpowiedz
@KapralKing2:

w Wenezueli gdzie prądu nie ma laski sobie c---i robią? xD

a żebyś wiedział, 20 lat temu to był bardzo bogaty kraj z ogromnymi złożami ropy. Wystarczyło że socjaliści z pomocą chamerykanów doszli do władzy i dzisiaj mamy brak prądu. Sam chciałem być chirurgiem plastycznym w Wenezueli jak byłem młody, takie siano tam kosili. Rodzina zrzucała dla 16latki na urodziny na operacje żeby bogatego chłopa wyrwała. Od tego czasu
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: Nie wiem z czego podśmiechujki ale Adolf ma racje. Tam bezdomni w wychodzonych już ciuchach Ralph Lauren chodzą bo im jeszcze z czasów prosperity zostało.
  • Odpowiedz