Aktywne Wpisy

Lewusx +748
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +102
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
Jak jeszcze mieszkałem w wojewódzkim, bo studiowałem, to czy to na uczelnię, czy do Biedronki na zakupy – zawsze miałem przy sobie gaz, scyzoryk w kurtce/spodniach i nóż taktyczny w plecaku. No nie wiem, dla mnie to czysta abstrakcja tak komuś do mieszkania wejść obcemu, i to jeszcze na tarło xD
picrel ja w drodze na uczelnię
#ajemge1 #przegryw
źródło: 1645519525_plusov_fb_plus
Pobierz@zartoska: przecież to jest norma, jak używałem tindera w łodzi, to kilka dziewczyn przyjechało z warszawy, gdzie nie miałem jak ich przenocować a sugerowały tylko nie wprost :p
Kiedys jak trollowałem na datezone, to jeden spermiarz miał w opisie, że jest nieufny bo raz go zaprosili i pobili i okradli... Po 20 minutach pisania z fikcyjną Natalką był gotowy na spotkanie xDD