Aktywne Wpisy

Anonek463 +105
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
xD
a potem pretensje że mężczyźni zarabiają więcej
https://obserwatorgospodarczy.pl/2020/07/27/kobiety-sa-zdecydowanym-beneficjentem-systemu-w-przeciwienstwie-do-mezczyzn/
dodatkowo zandberg właśnie potwierdził że nic nie zrobi z paktem migracyjnym. czyli będzie jeszcze bardziej niebezpiecznie. na dodatek, w polsce jest teraz 5 milionów kawalerów i tylko 4 miliony panien. 80% imigrantów już teraz, stanowią mężczyźni, a ci z paktu migracyjnego to
bezsens ten sytuacji dobrze widać w przypadku różnic w wykształceniu kobiet i mężczyzn - kobiety są o wiele lepiej
90% studiów to nie jest szansa na lepsze warunki życia, tylko szansa na picie przez 5 lat by w końcu wylądować goły i wesoły na rynku pracy, z żadnymi praktycznymi umiejętnościami. to właśnie studia robią z ludzi kaleki, marnują im czas który mogliby wykorzystać na naukę czegoś autentycznie pożytecznego społecznie i wmawia się im że hydraulik, czy elektryk to ktoś gorszy od absolwenta germanistyki, no bo papierków nie ma.
tak, i zajmowali się klepaniem tabelek, i byli do zastąpienia przez 1000 osób w kolejce ktore tez chcą pracować w korpo, i mógłby to tak naprawdę robić byle absolwent liceum, no ale jak każdy teraz w polsce ma papierek po wyższej szkole robienia placków ziemniaczanych, no to kogoś bez tego papierka
nic, ale to można robić i bez studiów. z resztą jest na to masa chętnych
o jeju, a co to są potrzebne kierunki. teraz jest rząd który najwyraźniej uważa że wszystkie kierunki które mamy są potrzebne, skoro ich nie likwiduje. tak się nie da prowadzić polityki