Aktywne Wpisy

Babcia wczoraj jak sie pochwalilam praca nowa powiedziala do matki: Widzisz jaka masz zdolna corke. Matka na to wiem przeciez. Tymczasem matka w dziecinstwie nazywajaca mnie leniwa k00rwa, glupim cielakiem, krowa, uposledzona, egoistka, robolem, i ze mam isc do zawodowki xd #adhd

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sluzbywakcji +24
Kilka słów od nas: Andrzej Duda nie podpisał przygotowanej przez obecny rząd tzw. ustawy o mowie nienawiści, między innymi ze względu na płeć lub orientację se*sualną.
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?

źródło: 53453
Pobierz
#ajemge1 #patostreamy
źródło: temp_file8206320178092943623
Pobierzchwali się