Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +180
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

wujek_mikazjusz +534
o----------ł
#kapitanbomba
#kapitanbomba

źródło: image
Pobierz
Próba nr2. Ministerstwo Tajemnic czy Dziórawy Kocioł? Które miejsce bardziej klimatyczne i fajne? Dziewczyna jest wielką fanką HP (książek, nie drukarek), zależy mi na jak najbardziej klimatycznym miejscu a w żadnym z tych jeszcze nie byłem
Biorę po 500 i słucham państwa
#pytanie #pijzwykopem #jedzzwykopem #kiciochpyta
źródło: zzz
PobierzAlso, jak jest fanka to zabierz ja do Alwerni na wystawę?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@miiihau: nie znałem, podesłałem. Dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem typem osoby która lubi atrakcje i aktywne spędzanie czasu, mógłbym nawet skoczyć do Londynu na dzień do studia WB gdyby trzeba było, ale Alwernia też brzmi spoko xD
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-03 161402
Pobierz