Aktywne Wpisy

Niezalezny_kandydat +144
#film filmy z lat 80 i 90 są lepsze niż te robione obecnie. Kto też tak uważa?

spinor +254
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Czy jezeli w 34 letnim zyciu nigdy nie mialem atencji ze strony dziewczyn, tzn zadnego zagadywania mnie w miejscach publicznych czy innych sygnalow to czy jest to jakis powod do zmartwien czy raczej mieszcze sie w dzisiejszej normie i nawet faceci w #zwiazki tak mieli a sa po prostu z dziewczynami poznanymi w internecie czy tam „pod przymusem” w pracy/szkole? No i drugie pytanie czy jezeli na #tinder mialem spotkania z takimi grubszymi 4-5/10 max to czy to jakos mnie juz kategoryzuje czy nadal jest to norma u facetow i nadal mam szanse na szczupla (ja jestem szczuply) ? Dzieki za pomoc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
nie wiem jak tinderem, ale na jakimś badoo powinieneś znaleźć kogoś w swoim wieku bez zbędnych kilogramów jeżeli faktycznie jesteś chociaż przeciętny
Dopiero jak już byliśmy razem, to w pracy się zdarzyło,że widziałem zainteresowanie kobiet, jedna to mnie nawet nachalnie rwała.
Dlatego właśnie rady dziewczny "idz na impreze" "idz na miasto" aby poznac ludzi, jest do niczego.
Bo one dostaja atencje domyslnie. A facet domyslnie nie dostaje atencji. To Ty musisz dzialac.
@Wiskoler_double troche ciezko mi uwierzyc ze wszyscy ci faceci, Oskarki i ci brzydsi z dziewczynami to w kazdym przypadku to facet spermił. Wg mnie to jakos naturalnie wychodzilo bez wysilku z zadnej ze stron.
@dwa-bulki-kielbasa mnie raczej interesuja takie 22-27 bo nigdy nie mialem mlodej wiec nie chce zaczynac od takiejstarszej co juz
Jak widac po twoim ojcu, kobiety maja mase atawizmow, ktore w inny sposob pomagaja im rozlozyc nogi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nadal masz szansę u szczupłych, lol. Co to za pytanie. Natomiast jeśli tylko takie udało ci się "złapać", to jest szansa, że jesteś na ich poziomie atrakcyjności, czyli raczej słabo. Ale... jest też opcja, że po