Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jezeli w 34 letnim zyciu nigdy nie mialem atencji ze strony dziewczyn, tzn zadnego zagadywania mnie w miejscach publicznych czy innych sygnalow to czy jest to jakis powod do zmartwien czy raczej mieszcze sie w dzisiejszej normie i nawet faceci w #zwiazki tak mieli a sa po prostu z dziewczynami poznanymi w internecie czy tam „pod przymusem” w pracy/szkole? No i drugie pytanie czy jezeli na #tinder mialem spotkania z takimi grubszymi 4-5/10 max to czy to jakos mnie juz kategoryzuje czy nadal jest to norma u facetow i nadal mam szanse na szczupla (ja jestem szczuply) ? Dzieki za pomoc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak nie wychodzisz z domu to norma. jak miałeś jakieś życie towarzyskie i każda laska cię instant odrzucała to tak
nie wiem jak tinderem, ale na jakimś badoo powinieneś znaleźć kogoś w swoim wieku bez zbędnych kilogramów jeżeli faktycznie jesteś chociaż przeciętny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mnie też dziewczyny nie zagadywały. Kobietę mam z internetu, jak ją poznałem to oboje byliśmy szczupli...
Dopiero jak już byliśmy razem, to w pracy się zdarzyło,że widziałem zainteresowanie kobiet, jedna to mnie nawet nachalnie rwała.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To normalne. :)
Dlatego właśnie rady dziewczny "idz na impreze" "idz na miasto" aby poznac ludzi, jest do niczego.
Bo one dostaja atencje domyslnie. A facet domyslnie nie dostaje atencji. To Ty musisz dzialac.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie jesteś wyjątkiem - jesteś po prostu świadectwem czasów, w których żyjemy. Atencja od kobiet w miejscach publicznych to dziś rzadkość nawet dla ogarniętych gości, bo większość interakcji przeniosła się do internetu. Jeśli nie byłeś zaczepiany przez dziewczyny - to nie znaczy, że jesteś niewidzialny, tylko że kobiety grają defensywnie. One nie atakują, one wybierają spośród tych, którzy je zaatakowali pierwsi. Nie sądzisz przecież, że większość facetów, którzy są
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @sberatel ale to nie wierzysz ze ludzie tyle zyja czy co?
@Wiskoler_double troche ciezko mi uwierzyc ze wszyscy ci faceci, Oskarki i ci brzydsi z dziewczynami to w kazdym przypadku to facet spermił. Wg mnie to jakos naturalnie wychodzilo bez wysilku z zadnej ze stron.
@dwa-bulki-kielbasa mnie raczej interesuja takie 22-27 bo nigdy nie mialem mlodej wiec nie chce zaczynac od takiejstarszej co juz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie wiem jak musiałbyś wyglądać, żebyś jako facet był zagadywany na ulicy. Chyba jakiś model z idealną buzią, ale i tak nie liczyłabym na zagadywanie, a raczej na spojrzenia i nerwowy chichot dziewczyn.

Nadal masz szansę u szczupłych, lol. Co to za pytanie. Natomiast jeśli tylko takie udało ci się "złapać", to jest szansa, że jesteś na ich poziomie atrakcyjności, czyli raczej słabo. Ale... jest też opcja, że po
  • Odpowiedz