Wpis z mikrobloga

@chrusto: innowacjyjna i mocna konsola ze świetną biblioteka gier i ceną. Wspaniała jakość wykonania, niesamowity ekran i grafika przedstawionych gier. Mam teraz mocny dylemat między PS5 a NS2, ale skłaniam się chyba bardziej ku drugiej.
  • Odpowiedz
Wspaniała jakość wykonania

@Korda: no z tym bym nie przesadzał. Nintendo ma ok jakość, ale oni akurat od zawsze srogo oszczędzają na materiałach xd

Mam teraz mocny dylemat między PS5 a NS2

@Korda: na PS5 nie ma gier xd
  • Odpowiedz
@Kryspin013: a na PS4 ile ma? Ponadto jest do niej nieoficjalny patch, który to poprawia. To nie wina konsoli, że twórcy tak spaprali te grę.

@Korda: no 30, chodzi o to, że PS5 ci nie polepsza tych gier jakoś znacząco. Po za tym konsola do grania głównie w gry z poprzedniej generacji to lekkie iks de
  • Odpowiedz
@Korda ogólnie ta cena to krzyż na gaming industry.
Teraz Rockstar może sobie na spokojnie wydać GTA 6 za 100$ a amerykańscy idioci będą bez problemu to kupować. W Polsce to prędzej się wycofają jak to było w przypadku Xboxa, niż zmniejszą ceny

Jednakże chcę też zaznaczyć, a nie bronić, ten kod działa trochę jak płyta w xboxie. Xbox na Series X od początku jej istnienia nie ma plików gry, tylko
  • Odpowiedz