Wpis z mikrobloga

#leagueoflegends eksperymenty ciąg dalszy. Mam dwa konta, jedne od 5 lat drugie od miesiąca. Gram równa ilość gier od jakiegoś miesiąca, ciągle te same postacie i linie. Na tym starszym iron 3 - ciągle trafiam debili. Na drugim silver 1. Jak naprawic mmr?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mk321 poka op gg. Żeby wyjść z ironu to raczej niewiele trzeba. Zgaduję, że wystarczy, że ogarniesz farmienie i nie będziesz grał w 5 osób arama na midzie tylko pójdziesz też pushnąć side'a od mid game'u, bo chyba jesteś mid lanerem
  • Odpowiedz
@kuzyn97 z farmieniem nie jest aż tak źle (jak było kiedyś): 6-9 CS/min:
https://wykop.pl/wpis/80790739/leagueoflegends-zagadka-na-podstawie-tego-38-sekun#281194675

Z macro kiedyś było gorzej:
https://wykop.pl/wpis/76541281/leagueoflegends-czy-mozna-spasc-nizej-gralem-przec#268695553
Teraz jak ktoś mi analizował grę na priv, to mówił, że spoko mapą gram (a bardziej mechaniczne
@mk321 0
@BigKokonat: i drugi screen.

Oczywiście to jakieś lepsze gierki. Zazwyczaj mam te 6-8.Staram się tak jak mówili 7-10, ale różnie to wychodzi. Nie wiem jak miałbym mieć te 10.

Malzaharem nie farmi się aż tak idealnie. Jedno E nie przeskoczy i już musisz dużo dłużej zostać.
  • Odpowiedz
@rumcajs120: poka swoje konta z op gg. To, że ty wrzucasz jakieś swoje poprzednie wpisy to do nic nie nawiązują. Łatwiej będzie zrozumieć jak grasznlub gdzie popełniasz błędy. Co do irona to naprawdę trzeba mocno się postarać by nie wbić brązu. Tam można samemu wygrać grę. Jak umiesz dobrze pushować to spokojnie można każda gierkę wygrać i wbić silvera.
  • Odpowiedz
@dawidczeta na poprzednim wpisie się zaczęło, był ogromy loose streak i od tamtego momentu gra mnie nienawidzi, może dlatego że miałem chat restrict ( ͡° ͜ʖ ͡°). Na drugim koncie wszystko idzie jak po maśle
  • Odpowiedz
@rumcajs120: po prostu graj postqciami na innych liniach. Np. Takim volibearem może też na midzie grać czy innymi mobilnymi zmieniając ich główną linie. Ludzie nie są na niskich rangach przygotowani na coś takiego o często panikują. Dla mnie np. Nie jest problemem wbić gold/platyne, bo gram sqoimi pickami na liniach gdzie niby sobie nie radzą i jest fajna zabawa. No i przy pkazji ratuje np. Topowi tyłek idąc jako firdt
  • Odpowiedz