Aktywne Wpisy

Minieri +527
Lewandowski, Barcelona - Real Sociedad 2:1
Mirror: https://streamin.me/v/d2461437
#golgif #mecz #fcbarcelona #laliga #golgifpl
Mirror: https://streamin.me/v/d2461437
#golgif #mecz #fcbarcelona #laliga #golgifpl
źródło: ezgif-1347d98bf12aca
Pobierz

Partacze +125
Do Choroszczy? Do Choroszczy. Na badania? Na badania #sebcel

@cocojambo210:
Po stłoczeniu 24/7 w na 40 metrach kurnika deweloperskiego wyszły wszystkie brudy polskich rodzin.
Coś mi się wierzyć nie chce, może jakieś kryteria zmienili i każde samookaleczenie teraz liczą a kiedyś tylko te zagrażające życiu czy coś?
@tellet: Młodzi mają realny problem, krzyczą o pomoc (tak, właśnie szukają uwagi, atencji dorosłych), ale przyjdzie jakiś stary knur i zakwiczy kłii kłii robią bo depresja jest trendi.
Covid zabrał temu pokoleniu 2-3 lata dojrzewania, kiedy w głowie sie wszystko układa, uczą się budowania relacji i teraz jest tego pokłosie.
Kurna młodzi żyją w czasach gdzie:
-nawet plebejska komórka "za złotówkę w plusie" ma asystenta zdolnego podsumować ci zawartość strony czy odpowiedzieć na naturalnie zadane pytanie,
-w 3 kliknięcia nawet na najpodlejszym budżetowym komputerze możesz się dostać do usługi z ogromnym LLMem zdolnym wykonywać nawet złożone obliczenia na podstawie zdjęcia i praktycznie dowolnie
@plyty_chodnikowe: fame mma to właśnie ci depresjoniści wypromowali, tak samo jak patostreamy jakoś wcześniej tak popularne nie były.
Co tam na tiktoczku, panie nowoczesny?
@tellet: jestem nieustannie wdzięczna losowi za to, że moje lata nastoletnie przeżyłam jeszcze bez smartfona i sociali, internet był ciekawostką na lekcjach informatyki. Absolutnie zero zdziwienia, że młodzi są w takim stanie, ta ukochana technologia sieje spustoszenie w psychice i kompletnie rujnuje relacje i mózgi i żaden chińczyk na telefon tego nie wynagradza.
Gdy na jednym wykresie zestawia się zjawiska występujące w tak różnej skali, należy dać albo dwie skale (wymaga uwagi w odbiorze), albo zrobić dwa wykresy jeden pod drugim z tą samą skalą na osi poziomej.
Bo tu nie widać wzrostu ilości zgonów - wykres wydaje się