Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Nieszkodnik +20
Kupuj elektryka, mówili. Będziesz tanio jeździł, mówili. Mówienie nic nie kosztuje, w przeciwieństwie do ładowania auta :-)
https://wyborcza.biz/biznes/7,156481,31709015,ladujesz-auto-i-nie-wiesz-ile-zaplacisz-ekspert-kierowcy.html
#technologia #elektryki #obietnice #prad #motoryzacja #autanaprad
https://wyborcza.biz/biznes/7,156481,31709015,ladujesz-auto-i-nie-wiesz-ile-zaplacisz-ekspert-kierowcy.html
#technologia #elektryki #obietnice #prad #motoryzacja #autanaprad

źródło: Screenshot_20250522-083235_Firefox
Pobierz
#niemcy #szwajcaria #holandia #norwegia #szwecja
#emigracja
Chłop ukrywający się w Norwegii przed wyrokami z PL pracuje na czarno na myjni, chleje i bierze samochód klienta żeby pojechać po wiecej alko, rozwala się i pare samochodów po drodze. Co norwegia na to? Dostaje
Zostali raczej ogarnieci ludzie, dawno juz nie slyszalem polskiej awantury na ulicy, puszek po polskim piwie tez jest owiele mniej.
Co raz czesciej mozna polaka spotkac na nieco wyzszym stanowisku. A to sie przeklada na to jak anglicy nas postrzegaja.
Ogolnie widze zmiany na lepsze w tym temacie.
Osobiście mieszkam w spokojnym miasteczku. Sąsiedzi to starsi holendrzy, niesamowicie mili i uprzejmi. Bez uprzedzeń.
Co do samego miasteczka, nie spotkałem holendrow wypowiadających się negatywnie o nas. Nie mieli po prostu złych doświadczeń związanych z nami, Polakami.
Parę razy w Lidlu przewinęły mi się młode pary. W zasadzie nie szło odróżnić ich od
Komentarz usunięty przez autora
@Saeglopur:
Panowie, a tak z drugiej strony patrzac - jaki kraj ma emigrantow ktorzy polepszaja opinie o nim? Ale tak serio polepszaja, a nie ze ktos pochodzi z kraju uwazanego za lepszy, i co z tym idzie wiecej sie tej osobie wybacza.
Emigracja to wywalenie zycia do gory nogami, ludzie w przewazajacej wiekszosci emigruja za pieniedzmi. Im mniejsze powiazania z krajem tym latwiej sie zdecydowac, wiec nic dziwnego ze
@DryfWiatrowZachodnich: W sumie racja bo tak wielu np w Hiszpanii, Portugalii, Włoszech itd wcale nie zachwyca się Brytyjczykami, szwedami, niemcami. W Szwajcarii w wielu miejscach mają dość turystów nie ważne skąd, w Norwegii Niemców nienawidzą autentycznie bez porónania do np Polaków których wręcz uwielbiają w porónaniu do tego :D
No i
@Saeglopur: a to aby nie sa zarzuty do wszystkich turystow, tylko ze niemcy najbardziej dostaja bo maja silna kulture kamperow? :D
Pytam, bo gdzies czytalem ze na polnocy Norwegii nie lubia turystow - bo wiekszosc