Jak ktoś potrzebuje na lato, to na Flaconi Gucci Guilty Elixir z kodem za śmieszne 343zł. Świetny zapach w najniższej cenie w historii! Udanych łowów wykopki ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@kolejne_juz_konto: a to nie jest jego standardowa cena a najniżej w historii był ok 250 zł? Jestem święcie przekonany, że miałem nawet w koszyku na Notino poniżej trzech stów 🤔
@kolejne_juz_konto: perfumehub nie uwzglednia kodow promocyjnych w aplikacjach i perfumerii zagranicznych. Ale cena ponizej 360 za ten zapach i tak jest dobra
K---a serio 5.5k netto nie starczy na kredyt 250k xD To gdzie ja mam mieszkac, jak wynajem wychodzi drozszy niz rata kredytu #nieruchomosci #polska #kredythipoteczny
#perfumy
źródło: Elixir
Pobierz@debileq18: Na perfumehub wskazuje mi najniższą z dwóch lat na poziomie 377zł, piszę na podstawie tego ¯\(ツ)/¯
https://perfumehub.pl/gucci-guilty-elixir-de-parfum-pour-homme-ekstrakt-perfum-dla-mezczyzn#
@jan-kowalski2023: Gdzie? Bo mam alarm na perfumehub i nic nie widziałem od roku...
źródło: 1000012215
Pobierz@jan-kowalski2023: Testery mnie nie interesują, bo to na prezent. Ale cena w notino zacna, muszę sobie jeszcze upolować. Dzięki za info.
@kimeroo: Dla porządku, ono nie uznaje cen z żadnymi kodami, tymi ze stron też.
@bersking: A spoko, nie wiedziałem, dzięki za info.
źródło: 1000012416
Pobierz