Wpis z mikrobloga

#tinder #randki #zwiazki #pokazmorde

Kurde już nie wiem co robić. Po dwóch tygodniach 28 par a biorąc pod uwagę że daje w prawo praktycznie każdą laske która nie ma dziecka nieważne jaki wiek i czy grubsza czy chudsza i używania boostow to mega mało chyba. Nie wiem co mogę poprawić. Nie jestem kompletnie wybredny a zdjęcia i opis chyba są ok. Co myślicie?
Angi_Angel - #tinder #randki #zwiazki #pokazmorde 

Kurde już nie wiem co robić. Po d...

źródło: temp_file1979717202964469283

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Angi_Angel: Zdjęcia nie są ok. Same selfie. Opis też nie jest ok. Za długi. Twoje wyniki to norma dla facetów ponad średnią. Taka tam jest konkurencja. Laska, która jest 3 ligi niżej od Ciebie ma 1000 razy większe branie od Ciebie i taka jest rzeczywistość. Radzę nie traktować tindera na poważnie, a jako najwyżej dodatek. A próbować swoich sił na żywo.
  • Odpowiedz
@Angi_Angel: 1 i 3cie zdjęcie mogą być, reszte trzeba w-----ć i zmienić na inne. Zdjęcia mają być w ciekawej przestrzeni jedź w góry niech ktoś Ci tam porobi zdjęć i na ostatnie możesz dać jak jesteś w grupie mniej atrakcyjnych facetów w około Ciebie. A i jeszcze jedno zdjęcie gdzie Ciebie całego widać najlepiej w nowych ciuchach wszystko fajnie przyprasowane. A i 0 selfie kobiety mogą mieć tylko selfiaczki chłop
  • Odpowiedz
@Angi_Angel: a i ten opis możesz w-----ć w całości jak nie ma tam że jesteś lekarzem, fajne hobby czy coś ciekawe dla kobiety to lepiej pomiń, chcesz przerzedzić trochę to opisz siebie a nie to kogo szukasz bo kobiety tak naprawdę nie znają siebie i inaczej patrzą na siebie.
  • Odpowiedz