Aktywne Wpisy

rzzz +114
Kuchnio-pokój w Wa-wie za 813k PLN
https://wykop.pl/wpis/81947057/deweloper-matexi-juz-publikuje-ceny-w-nowej-inwest
Stać nas xD
110
https://wykop.pl/wpis/81947057/deweloper-matexi-juz-publikuje-ceny-w-nowej-inwest
Stać nas xD
110

źródło: obraz
Pobierz
hyperlink +22
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza

źródło: image
Pobierz
1. Karta podarunkowa Allegro jakiś żart. Aby kartę zrealizować, trzeba część zakupu wykonać za pomocą przelewu / bliku, nawet jeśli zakup jest niższy od wartości karty. BO... TAK XD .
2. informacja o tym nie pojawia się na karcie, trzeba się dogrzebać do tego w regulaminie
3. Jak już dowiecie się o tym wałku, to i tak karty nie możecie zwrócić.
Wy w @allegro_pl jesteście w ogóle normalni choć trochę? Mam nadzieję, że was UOKIK dojedzie za tę "akcje". Przecież to się nie nadaje jako podarunek, czyli prezent, np. dla dzieciaka. Co ciekawe, z kartami do Media Expert, czy Smyka nie ma takich wałów.
#allegro #kartapodarunkowa #prezent
źródło: 4d01b564423e8dba2431de430918
Pobierzw koncie allegro podawałem numer kardy podarunkowej i pojawiała się kwota do wykorzystania
mogłem zrealizować cały zakup u jednego sprzedającego, kupić kilka rzeczy od wielu sprzedawców albo zrobić częściowy
Kup kartę podarunkową do Netflixa, CDA, Allegro, sklepu Google Play, Amazon lub Zalando by cieszyć się bezpiecznymi zakupami przez Internet bez karty płatniczej czy konta bankowego
Szczegóły dotyczące działania kart podarunkowych Allegro można znaleźć w Regulaminie oraz na stronie informacyjnej.
@allegro_pl: 1. te informacje nie są na karcie podarunkowej, co ją dyskwalifikuje jako prezent dla młodszych odbiorców (czasem chce pobrać 1 zł, a czasem chyba całą kwotę wysyłki, to już w ogóle dyskwalifikuje tę kartę).
2. dlaczego takie Media Expert, albo Smyk tego nie wymagają, a wy tak?
3. Na stronie Żabki jest informacja, że wasza
No i dodam, że oczywiście support w kwestii kart podarunkowych nie istnieje. SCAM 100% . ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: allegro
Pobierz