Aktywne Wpisy

Sultan_Kosmitow +50

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
selenita66 +108
Moi drodzy, byłem wczoraj na plaży na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie około godziny 19 nad głowami ludzi przeleciał ultralekki samolot, lecąc wzdłuż plaży. Mówiąc, że nad głowami, nie przesadzam - wysokość była rzędu 10-20 metrów nad ziemią. Kiedy zobaczyłem go zbliżającego się, byłem przekonany, że podchodzi do awaryjnego lądowania. Ale najwyraźniej była to jedynie popisówa i szukanie adrenaliny.
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli

źródło: spsybc
Pobierz
Nigdy więcej PiS.
#polityka
źródło: Andrzej_Duda_i_Slawomir_Mentzen_dd7169c2bf
Pobierz@dqdq1: że ludzie jeszcze się na to nabierają i plusują takie wysrywy xD
źródło: pewnie
PobierzGłos na mentzena to głos na PiS.
Głos na mentzena to głos na PO.
@Wokawonsky: ciężko być w koalicji z kimś kto cię tam nie chce. Politycy konfederacji mówili o koalicji z PiS. Maile dworczyka mówią o uzgadnianiu strategii wyborczej.,
źródło: artworks-W57X8NpySSy7kphY-klfwuw-t500x500
Pobierz@Wokawonsky: nie wejdzie bo zawsze będziecie mieć za mało głosów.
@dqdq1: to prawda
@dqdq1: to słabo dbacie, bo ze średniej sondażowej konfa ma ponad 17%. Widocznie wykopowa bańka i wpisy na mirko plusowane przez polityczne boty mają mniejszą siłę przebicia niż się wam wydaje
@dqdq1: no to prawda mordo. Dobra lecę. Miłej koalicji pis i konfy panie foliarz
źródło: Screenshot 2025-04-02 at 11.39.41
Pobierzźródło: 24-08-09-bosak-prezydent
PobierzKomentarz usunięty przez autora