Aktywne Wpisy
Sebastix +229
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +228
Podróbki arabów już na allegro ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: IMG_20250402_091610
Pobierz@maciejos-donbakos: Kupuje się, ale u sprawdzonych sprzedawców, a nie jakichś randomów z siedzibą w Kalkucie ¯\(ツ)/¯
I żeby nie było, sam mam kilka flakonów z allegro ale z racji właśnie mojego małego doświadczenia zacząłem unikać żeby nie wtopić, tym bardziej, że sugerowanie się ceną też nie zawsze działa. Przykładem dla mnie był kiedyś zakup butów air max po całkiem normalnej cenie a dostałem tak chamskie podróby, że widać było na
@loty-luju chodzi mi o politykę allegro które ma w pompie oryginalność sprzedawanych tam produktów, to cyrk, że w ogóle trzeba weryfikować który sprzedawca na tej platformie jest legitny
Poza tym, nie uważasz, że to już patologia sama w sobie, że allegro = podróby? Czy serwis nie powinien chronić klienta przed czymś takim? I nie ma znaczenia czy buty kosztowały 100 czy 500 zł mniej niż oficjalnie, to nie powinno mieć miejsca.