Aktywne Wpisy

volodia +19
Robię w czterobrygadówce i jeden poszedł na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

vojteknowak +51
#polityka #bekazpisu #konfederacja #polska
@Sin-: przed rejestracja powinien być obowiązkowy do obejrzenia
źródło: image
PobierzKiedy ostatnie wyszedł temat aborcji w kontekście Mentzena, Zajączkowska momentalnie wrzuciła obrazek z hasłami w stylu "Trzaskowski będzie kazał ci jeść robaki". Nagle już nie ma "merytorycznego orania", tylko blokerski, wulgarny, prostacki przekaz.
Jakiś czas temu Braun wystapił (chyba)
źródło: obraz
Pobierz@katopa: no ale jak ktoś wrzuca wyjaśnienia i rozbiera na czynniki pierwsze genezę powielanych zdjęć - to jaka to bańka?
Czy się to komuś podoba czy nie, takie rzeczy trzeba prostować i nagłaśniać. Tak samo jak trzeba było przypomnieć Trzaskowskiemu o tym, że TO ON TEŻ mówił o 60k wolnych od podatku. Tak samo jak trzeba wypominać Nawrockiemu kontakty z
Ale nie, nie, manipulują XDD
@ifnot: Eh... proste fakty - teraz faktycznie był ramadan. Faktycznie mamy w Gdańsku meczet.
Jakie są