Wpis z mikrobloga

Każdy wyborca Konfederacji powinien to obejrzeć, a filmik powinien wisieć na głównej Wykopu. No ale wszyscy wiemy, jak to się skończy – bańka na głównej musi być

#polityka #bekazpisu #konfederacja #polska
Sin- - Każdy wyborca Konfederacji powinien to obejrzeć, a filmik powinien wisieć na g...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sin-: Klasyczne działanie rosyjskiej agentury kiedy wali się przekaz "garniturowy", czyli ten grzeczny, niby merytoryczny. Co robią wtedy rosyjskie służby i wspierana przez nie Konfederacja? Natychmiast zniżają poziom do dresiarskich frazesów.

Kiedy ostatnie wyszedł temat aborcji w kontekście Mentzena, Zajączkowska momentalnie wrzuciła obrazek z hasłami w stylu "Trzaskowski będzie kazał ci jeść robaki". Nagle już nie ma "merytorycznego orania", tylko blokerski, wulgarny, prostacki przekaz.

Jakiś czas temu Braun wystapił (chyba)
  • Odpowiedz
@Sin- zawsze bawi mnie, gdy takie życiowe ofermy twojego pokroju myślą, że życie toczy się na wykopie czy na reddicie. Wyłącz komputer i wyjdź na dwór.
  • Odpowiedz
  • 12
dobrze ze tutaj nie ma banki

@katopa: no ale jak ktoś wrzuca wyjaśnienia i rozbiera na czynniki pierwsze genezę powielanych zdjęć - to jaka to bańka?

Czy się to komuś podoba czy nie, takie rzeczy trzeba prostować i nagłaśniać. Tak samo jak trzeba było przypomnieć Trzaskowskiemu o tym, że TO ON TEŻ mówił o 60k wolnych od podatku. Tak samo jak trzeba wypominać Nawrockiemu kontakty z
  • Odpowiedz
@Sin-: Filmik źle nakręcony, żeby dotarł do Konfederatów. Za dużo słów, za dużo kolorów. Wystarczy jedno spojrzenie na różowe tło, żeby w głowie przeciętnego konfiarza pojawiła się myśl, że jakiś lewak znów pieprzy bzdury i manipuluje.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Vide7: Zadziwiające, jak bardzo Ciebie to bawi, skoro sam tutaj siedzisz i analizujesz moje życie z większym zaangażowaniem niż własne. Może zamiast radzić mi wyjście na dwór, sam spróbuj – podobno świeże powietrze dobrze robi na przegrzaną głowę.
  • Odpowiedz
@Sin-: HAHA i to ma niby obalić filmiki z imigrantami? Mam zaufać w to co mówi ten gość tak? Beż żadnych dowodów i faktów. Mówi, że te nagrania to wyrwane z kontekstu i tyle ma dowodów. Co to za pajac i dlaczego mam mu wierzyć?
  • Odpowiedz
@xfin: Gdzie ten filmik prostuje te filmiki z imigrantami? Ten filmik nic nie prostuje, tylko nagania, jak zwykle na Konfederacje i przedstawia ich w złym świetle. A co z filmikami z imigrantami? Czy zostalo to sprostowane przez ten filmik? Skoro autor twierdzi, ze problemu z imigrantami nie ma i wszystko jest w normie, to nich moze pokaze jakies nagrania z przed roku albo dwóch z tych samych miejsc. Wtedy dało
  • Odpowiedz
Tak, bo tylko Konfederacja działa na najniższych emocjach i strachu. Żadna inna partia tego nigdy nie robiła. Planeta płonie! Dzieci i starsi będą masowo umierać na astmę. Czeka nas tsunami zgonów! Rosja lada chwila zaatakuje nato!
  • Odpowiedz
@nabrzmialeczeresnie: ja wiem co to jest ramadan nie od dzis i to nie znaczy, że w Polsce nie ma problemu z imigrantami (filmiki z imigrantami na to wskazuja), to znaczy, że w tym dniu zbierają się muzułmanie aby świętować swoje świeto i tyle. Więc co ten filmik obala? Wg. mnie nic nie obala. Z jednej strony mamy straszące filmiki z grupami imigrantów, a z drugiej filmik z grupami imigrantów modlącymi
  • Odpowiedz
  • 11
Gdzie ten filmik prostuje te filmiki z imigrantami?

@ifnot: Eh... proste fakty - teraz faktycznie był ramadan. Faktycznie mamy w Gdańsku meczet.

Jakie są
xfin - >Gdzie ten filmik prostuje te filmiki z imigrantami? 

@ifnot: Eh... proste fa...
  • Odpowiedz
@xfin: no i dzięki, tylko że autor filmu tego nie zrobił i zwyczajnie nagrania na Konferencję i to był jego główny cel a nie pokazanie faktów i prawdy.
  • Odpowiedz