Wpis z mikrobloga

W październiku kończy się wsparcie dla Windowsa 10.
Według steama ponad 40% użytkowników wciąż ma win10

Przechodzicie na 11? Zostajecie na 10? Czy może inny system?

#pytanie #komputery #windows10 #windows #gry #windows11 #steam
ProstyKrzywy - W październiku kończy się wsparcie dla Windowsa 10.
Według steama pona...

źródło: temp_file8853185674192249081

Pobierz

Zmieniasz system na windows 11?

• Zmieniam na 11 7.7% (14)
  • Zostaję przy 10 36.8% (67)
  • Używam już 11 43.4% (79)
  • Używam innego systemu i nie zmieniam 12.1% (22)

Oddanych głosów: 182

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przechodzicie na 11? Zostajecie na 10? Czy może inny system?

@ProstyKrzywy: Jeśli nie kupię nowego komputera do tego momentu to tak, Uważam, że nie ma sensu zmieniać windowsa na nowszego z tego błahego powodu tym bardziej, że sorry, ale te aktualizacje mnie denerwują po prostu. Czasami bywa tak, że dopóki nie zrobisz aktualizacji to wręcz ci kompa spowalnia/zawiesza albo potrafią trwać po półgodziny. Poza tym na siódemce kiedyś nie było
  • Odpowiedz
Czasami bywa tak, że dopóki nie zrobisz aktualizacji to wręcz ci kompa spowalnia/zawiesza albo potrafią trwać po półgodziny

@Cztero0404: Win 11 zwalnia dopóki nie zrobisz aktualizacji? xD Mam ten system praktycznie od premiery, aktualizacje robię mniej więcej miesiąc po ich wyjściu i nic takiego nie miało miejsca.
Jedyne co mi przeszkadzało po przejściu na 11 to menu kontekstowe, które można zmienić na takie jak w 10 i koniec. Systemy praktycznie
  • Odpowiedz
  • 0
@ProstyKrzywy Ja na niedawno kupionym komputerze mam od początku zainstalowaną 11, natomiast na starym 8-letnik kompie zostałem na 10tce i prawdopodobnie tak zostanie - i tak go używam do starszych gier.
  • Odpowiedz
@supra107: paskudnosc paska zadan w w11 polega glownie na tym ze task bar buttony sie nie kurczą gdy brakuje miejsca, tylko od razu sie combinuje'a czy tam ukrywaja w jakims menu. brzydkie jest tez to ze maja rozna szerokosc w zaleznosci od dlugosci nazwy okna przez co tez ci sie rozszerzaja i kurcza jak sie zmienia nazwa okna i to sie jeszcze buguje do tego. ehhh

nie chodzi tu tylko
  • Odpowiedz