#danielmagical Fenomen! Typiara chodzi uśmiechnięta dwa dni po tym,jak próbowała sobie podciąć żyły xd Czytać-próba samobójcza! No bo w takim miejscu cięcia,to w jakim celu? Już samookaleczenie,to sygnał,że źle się dzieje. I następny fenomen,to ludzie robiący sobie z nimi zdjęcia xd xd Z laską ze sznytami w tak newralgicznym miejscu. Po prezentacji usyfionych stóp i całej reszty syfu,który ciągnie się za tym przygłupem.
Fenomen! Typiara chodzi uśmiechnięta dwa dni po tym,jak próbowała sobie podciąć żyły xd
@LenoV12: pomijajac atencjuszki to jak juz bredzisz to poczytaj to raz ze wiekszosc prob samobojczych to ostatnia proba zwrocenia uwagi na swoj problem, a dwa ze czesto ostatnie zdjecia samobojscie przedstawiaja usmiechnieta osobe
@spidero: dokładnie Miras, ona desperacko prosi o pomoc, dziewczyna musi mieć mocne zaburzenia, skoro wybrała życie z tucznikiem w tym syfie, ale najwidoczniej tak bardzo kocha facetów drukowanych na banknotach NBP, że jest w stanie poświęcić swoje zdrowie psychiczne, najgorsze tylko jest to, że jak ten ich magiczny związek pierdyknie, to wtedy już nie będzie prób, tylko real deal ( ͡°ʖ̯͡°) Jest jaka jest
@LenoV12: Gdyby faktycznie chciała się zabić, to nie cięłaby żył w poprzek, tylko wzdłuż. To co ona robi to jest krzyk o atencje, ewentualnie w jakimś stopniu wołanie o pomoc (choć bardzo w to wątpię). Dlaczego wśród mężczyzn jest znacznie większy procent udanych prób samobójczych? Bo chłopy jak chcą się zabić, to się zabijają, a laski właśnie odwalają takie akcje, żeby zwrócić na siebie uwagę.
Znam tucznika od 2016roku, to jest psychopata, odklejona jednostka od realiów życiowych, który zniszczy tych którzy są koło niego. Niestety dojdzie do tragedii, to jest wpisane w całość co się odwala. Pytam się gdzie sa rodzice tej gowniary??. Stary powinien tam wpaść pobic tucznika a gowniare za kudly i do domu a potem do lekarza.
@LenoV12: jak ktoś chce strzelić samobója to to robi , a ta to nie wiem chyba serio szuka atencji, ale co sie dziwić typiara mając "chyba" normalne życie i narzeczonego , postanowiła sobie pojechać do magicala kopsneła mu szpary i została na zawsze już ten fakt pokazuje że ma cos z banią dziewczyna
@Tedmajer2: Wzięła leki i leci. Obecnie większość dziewczyn ma zaburzenia psychiczne. W dobie internetu łatwo kogoś oczernić na masową skale, nagrywając kompromitujące sceny lub pomawiając. Nati to typ nikoli, tatuażyki , podróże i życie na topce w instagramie. Takie wyhodowane przez internety.
@czlowiek_bez_powiek: @Tedmajer2 To jest jeszcze chuuu Kwalifikacje na obserwację psychiatryczną zdobyte! A za chwilę ją się wsadza w samochód,żeby tucznika na lotnisko wiozła xd Bo live z Londonu musi być xd
@spidero: Ja nie bredzę! Ja podziwiam z wytrzeszczem xd W jednej chwili robi takie coś,za chwilę daje się jej samochód prowadzić,a później chodzi po Londonie uśmiechnięta,jakby nic się nie stało. Pierwsze widzę xd
@ZiomPolski gówniary? Ona ma 24 lata. Ludzie w tym wieku zakładają już często swoje własne rodziny. Zresztą nie wiadomo czy jak ostatnio byli u niej w domu, to rodzicie nie porozmawiali z nią na osobności. Nie da się zmusić drugiej osoby do zmian czy zakończenia związku. Ona nie chce zmiany, mechanizm wyparcia działa u niej na najwyższych obrotach.
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
Fenomen! Typiara chodzi uśmiechnięta dwa dni po tym,jak próbowała sobie podciąć żyły xd
Czytać-próba samobójcza!
No bo w takim miejscu cięcia,to w jakim celu?
Już samookaleczenie,to sygnał,że źle się dzieje.
I następny fenomen,to ludzie robiący sobie z nimi zdjęcia xd xd
Z laską ze sznytami w tak newralgicznym miejscu.
Po prezentacji usyfionych stóp i całej reszty syfu,który ciągnie się za tym przygłupem.
źródło: IMG_20250402_070609
Pobierz@LenoV12: pomijajac atencjuszki to jak juz bredzisz to poczytaj to raz ze wiekszosc prob samobojczych to ostatnia proba zwrocenia uwagi na swoj problem, a dwa ze czesto ostatnie zdjecia samobojscie przedstawiaja usmiechnieta osobe
Jest jaka jest
Dlaczego wśród mężczyzn jest znacznie większy procent udanych prób samobójczych? Bo chłopy jak chcą się zabić, to się zabijają, a laski właśnie odwalają takie akcje, żeby zwrócić na siebie uwagę.
@LenoV12: Nie ma w tym żadnego fenomenu dla każdego, kto choć trochę liznął temat zaburzeń psychicznych i nadużywania substancji psychoaktywnych.
To jest jeszcze chuuu
Kwalifikacje na obserwację psychiatryczną zdobyte! A za chwilę ją się wsadza w samochód,żeby tucznika na lotnisko wiozła xd
Bo live z Londonu musi być xd
źródło: IMG_20250402_100722
PobierzSama zdolność do czegoś takiego to za mało?
To według podręcznika miała ciąć?
A to ten samobój musi się zawsze udać za pierwszym razem?
Ja nie bredzę! Ja podziwiam z wytrzeszczem xd
W jednej chwili robi takie coś,za chwilę daje się jej samochód prowadzić,a później chodzi po Londonie uśmiechnięta,jakby nic się nie stało.
Pierwsze widzę xd