Wpis z mikrobloga

@Notabene: Może, sprawdziłem wymagania konta Platinum II.

Prowadzenie konta gdy rachunek objęty jest umową o świadczenie usług bankowości prywatnej lub gdy wpływy w ostatnim miesiącu wynoszą min. 20 000 zł lub średnie miesięczne saldo aktywów na produktach to min. 250 000 zł
  • Odpowiedz
@MamCieNaHita: No w sumie masz rację. No i w sumie już Aurum ma swoje benefity czyli obsługę bez kolejki. Swoją drogą mam Aurum już parę lat, tam gdzie są numerki to korzystam z prawa wchodzenia poza kolejką a bez numerków wolę sie nie pytać kto jest kolejny bo mnie jeszcze emeryci zjedzą. I moje obawy są słusze bo w jednym banku pan z ochrony mi powiedział, że kiedyś o to
  • Odpowiedz
@Notabene: @echelon_: PKO ma oddział private banking i to jest dla osób zamożnych, do oddziału w ogóle zwykłego klienta PKO pewnie nie wpuszczą, a wy o wchodzeniu poza kolejką ;)
  • Odpowiedz
@echelon_: konto Aurum czy Platinum można mieć i bez tych warunków tylko wtedy się płaci kilkadziesiąt zł miesięcznie. A samo konto jest spoko chociażby dla tej obsługi bez kolejki czy lepszej oferty lokat.
  • Odpowiedz
@math3 cos to jeszcze sensownego daje? Czy po prostu takie puszenie sie drobniakami, bo oferty lokat to po prostu po bankach sie sprawdza kto da korzystniejsza i tyle, nie sadze zeby platinium ii bylo az tak konkurencyjne (skoro wypracowuja tak potężne coroczne zyski)
  • Odpowiedz
PKO ma oddział private banking i to jest dla osób zamożnych, do oddziału w ogóle zwykłego klienta PKO pewnie nie wpuszczą

@TomSz: nie ma osobnego oddziału (przynajmniej ja się nie spotkałem), są wydzielone pokoje ale mieszane np. z obsługą firm, więc jak najbardziej każdy ma dostęp

cos to jeszcze sensownego daje? Czy po prostu takie puszenie sie drobniakami

@Ulic_Qel_Droma: ubezpieczenie NNW na wyjazdy, masz coś w stylu linii
  • Odpowiedz