Kiedy ten knur dostanie dozywotniego bana na wszystkie aplikacje strimerskie? Świnia dosyć tego, że obleśna to jeszcze ciągnie innych na dno. Niech wraca na słuchawkę
@Iskierka1232 on jest z technicznego punktu widzenia gościem na tych transmisjach , nic nie jest na niego zarejestrowane, żadna działalność tylko na Natalię. Nikt mu nie zabroni pokazywać się na transmisji ot tak jako gość, nie istnieje takie prawo.
@Alzena: Zakaz nie obejmuje tylko zarejestrowanej działalności. To nie ma znaczenia, na kogo jest zarejestrowany kanał. Dauniel jest główną postacią na transmisjach, wiec o żadnych gościnnych występach nie ma mowy.
Dauniel ma dwa zakazy, wydane w dwóch różnych wyrokach, które są prawomocne
zakaz prowadzenia działalności polegającej na utrwalaniu, rozpowszechnianiu treści wideofonicznych w internecie
zakaz prowadzenia działalności gospodarczej polegającej na utrwalaniu i publikowaniu treści videofonicznych o
@Alzena wydaje mi się że jeszcze zależy kto jest beneficjentem rzeczywistym tego wszystkiego. To nie tak że założysz firmę na matkę, robisz jej robotę masz dostęp do całej kasy a w razie kontroli masz czyste ręce. Kwestia tylko jak bardzo urząd będzie chciał go dojechać, to i przepisy się znajdą odpowiednie
@rzezbiarka: Za darmo nie dostał zakazu, wiec może być ciśnienie, aby go wyegzekwować i na przykład za kłamanie go pójdzie do więzienia.
Art. 244. [Niestosowanie się do orzeczonych środków karnych]
Kto nie stosuje się do orzeczonego przez sąd zakazu zajmowania stanowiska, wykonywania zawodu, prowadzenia działalności, zajmowania stanowiska lub wykonywania zawodu lub pracy w organach i instytucjach państwowych i samorządu terytorialnego, a także w spółkach prawa handlowego, w których Skarb Państwa lub
@rzezbiarka: i masz rację. Wydaje ci się ( ͡°͜ʖ͡°) w tym kraju, dokładnie w ten sposób obchodzi się zakazy, komorników i innych wierzycieli. Wystarczy przerzucić wszystko przez tak zwanego krzaka. Każdy wie że coś jest nie tak ale formalnie, wszystko jest ok.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
#danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Dauniel ma dwa zakazy, wydane w dwóch różnych wyrokach, które są prawomocne