Aktywne Wpisy
pieknylowca +76
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem

źródło: 1000004115
Pobierz
RenoJackson +135
Mojego dziadka z podejrzeniem udaru (nagły niedowład lewej kończyny górnej, dwa przebyte udary w wywiadzie) odesłali z jednego szpitala do drugiego transportem własnym, bo powiedzieli że tu nie mają neurologa. W drugim szpitalu z SORu kazali mu iść do przychodni. Pojechali do przychodni to z przychodni wystawili im skierowanie na SOR i wracają teraz na ten SOR, z którego ich wywalili.
Polska służba zdrowia, to jest naprawdę komedia. Czas do podania trombolizy
Polska służba zdrowia, to jest naprawdę komedia. Czas do podania trombolizy
Zmarnowałem szansę na bycie pięknym. Z twarzy ładny, bez trądziku, jakiś zarys, a plecy głównie szyja i górny odcinek piersiowy mam zaokrąglone, może przez te godziny przed kompem w młodości i w zeszytach.
Czuję się z tym okropnie, bo to poniekąd może być moja wina. Nic już za wiele zrobić nie mogę. Do tego dochodzą problemy z biomechaniką, minimalne zmiany zwyrodnieniowe, mdłości. Czasem nie nawidzę swojego obrazu w lustrze, tylko tych pleców. Za młoedgo słyszałem tylko nie garb się. Zawsze ćwiczyłem na wf ale to za mało.
Dziś mam wielką potrzebę wyżalenia się. Jestem z tym sam.
#niebieskiepaski #rozowepaski
#zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Zapisz się do trenera i łatwo pójdzie.
czy na rollerze też robiłeś mobilizację? Szyja nie boli po ćwiczeniach?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
No i porównujac się do innych, którzy też mają pracę biurową, studia, są prościusieńcy.
@zwiazki @rozowepaski czy to wam w ogóle przeszkadza? Czy można nadrobić jakąś sylwetką, mięśniami ale być trochę garbatym ?
Oczywiście ja dla siebie chcę być zdrowszy i prostszy ale