Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zmarnowałem szansę na bycie pięknym. Z twarzy ładny, bez trądziku, jakiś zarys, a plecy głównie szyja i górny odcinek piersiowy mam zaokrąglone, może przez te godziny przed kompem w młodości i w zeszytach.
Czuję się z tym okropnie, bo to poniekąd może być moja wina. Nic już za wiele zrobić nie mogę. Do tego dochodzą problemy z biomechaniką, minimalne zmiany zwyrodnieniowe, mdłości. Czasem nie nawidzę swojego obrazu w lustrze, tylko tych pleców. Za młoedgo słyszałem tylko nie garb się. Zawsze ćwiczyłem na wf ale to za mało.
Dziś mam wielką potrzebę wyżalenia się. Jestem z tym sam.

#niebieskiepaski #rozowepaski
#zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ćwicz , chodz na siłownię i możesz to naprawić . Dokładnie to samo przerabiam od paru lat , jest dużo lepiej niz przed ćwiczeniami . Jak będziesz konsekwentny to ci sie uda. U mnie tez powtarzali nie garb sie tylko że gadanie nie wystarczy , rodzice od najmłodszych lat powinni to korygować a nie gadac tylko ale teraz zostalo to w twoich rękach.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Eftef Faktycznie zdemotywowałem się, bo mało kasy miałem na siłownię, a ćwiczyłem w domu. No i te ćwiczenia faktycznie mnie prostowały ale źle się czułem podczas chodzenia po nich i trochę człowieka psycha trzyma, bo ma dużo zajęć na głowie a tu takie rzeczy się dzieją...
czy na rollerze też robiłeś mobilizację? Szyja nie boli po ćwiczeniach?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ambitny-wizjoner-31 może pięknym to przesada. Chcę być trochę ładniejszy bo będzie mi łatwiej w wiadomo czym. Z roku na rok to mi urody odchodzi.

No i porównujac się do innych, którzy też mają pracę biurową, studia, są prościusieńcy.
@zwiazki @rozowepaski czy to wam w ogóle przeszkadza? Czy można nadrobić jakąś sylwetką, mięśniami ale być trochę garbatym ?
Oczywiście ja dla siebie chcę być zdrowszy i prostszy ale
  • Odpowiedz