Wpis z mikrobloga

#ajemge1 jestem nowy w uniwersum, ale właczyłem teraz i widziałem fragmenty to nie mogę uwierzyć, że on tak się boi kobiet. Codziennie pisze, przychodzą a gada jakby pierwszy raz się widział z babą, przegryw z niego.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: mam takie same odczucia. Kiedyś podobny kontent robił Franio i Szymool ale oni faktycznie umieli z tym dziewczynami rozmawiać, większość nawet na nich leciała.
Tutaj to jest zawsze kompletny cringe. I nawet jeśli dziewczyna trafi się taka co jest nim zainteresowana to s-------a to swoim creepy zachowaniem.

Myśle, że ludzie to oglądają żeby się dowartościować, bo nie oszukujmy się, nawet jak ktoś kompletnie nie potrafi rozmawiać z dziewczynami to
  • Odpowiedz
@KnurJajcaty: To nie kwestia dowartościowania tylko zdecydowanie bardziej takie terrarium. Widzisz kogoś tak ciapowatego kto w tych starciach z życiem nie ma szans i przegrywa, ale trzymasz kciuki żeby coś się udało - i jak widać po szotach czasami zdarza się cud i bywa grubo. Takie guilty pleasure bardziej. Ta dwójka, którą wymieniasz grała na trybie easy (bo miała ok wygląd i warunki intelektualne). Mamlet to hardkor, bo jest ciapą
  • Odpowiedz