Wpis z mikrobloga

Nie da się nic więcej napisać oprócz “XD”. Urojenia na głównej to wyższy poziom, patrioci, którzy umierali za Polskę w grobie się przewracają widząc takich “patriotów walczących o Polskę”. A może raczej ruskich agentów? Kto wie.

#glownacontent #bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne #c---------------a #ukraina #wojna #polityka
Ka4az - Nie da się nic więcej napisać oprócz “XD”. Urojenia na głównej to wyższy pozi...

źródło: image_picker_0A13A1FE-0C6F-4EB6-9987-3FDBF678336C-25906-00000802C6EB7248

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szinako: Ale ja nie oceniam zasadnosci czy niezasadnosci.

Ja obalam manipulacje ze "kacapy nigdy nic nie chcialy"

No chyba ze wzieli ale sie nie cieszyli i tak na serio to nie chcieli tego.
  • Odpowiedz
@Ka4az pomyślcie sobie jacy to są idioci. Jeżeli to nie jest troll to @hieronimek miał przez całą edukacje tłoczone do głowy o rozbiorach Polski, z datami i szczegółami xD przy każdym święcie narodowym mówią o rozbiorach, wystarczy film w tv obejrzeć. A ten pisze że ruskie nigdy nie zajeły ziemi RP xD no ręce opadają
  • Odpowiedz
@walciak: o Katyn to pewnie też Niemców oskarżają. Już pomijając, że za PRLu byliśmy i tak w praktyce tylko jedną z republik/koloni rosyjskich, która słała wyprodukowane dobra do Moskwy.

Konfedruscy nie znający historii, jednocześnie udający patriotów - stare, znałem.
  • Odpowiedz
@Ka4az: No tak, nigdy. W ogóle nie było konfliktów przecież ;)

Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1492–1494
Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1500–1503
Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1507–1508
Wojna Polski i Litwy z
  • Odpowiedz