Wpis z mikrobloga

@ebson: Ale przy tych cashbackach to standard, że jak tylko promka wchodzi producenta, to zaraz sklepy ceny podnoszą, przy tych tabletach i słuchawkach gratis było podobnie
  • Odpowiedz
  • 1
@RaV_Oyabun: czyli muszę wykonać dodatkowe kroki z rejestracją i jeszcze tracę na tym stówę? niech spie***ą. kończą mi się już sklepy do bojkotowania a potrzebuję następcy P30pro ( )
  • Odpowiedz
@ebson: Bardzo dobrze rozumiesz, ale do grupy januszow dorzuc tez samsunga, bo w swoim sklepie tez ceny podnios wczoraj.

Ogolnie najbardziej na tego typu promocjach, oplaca sie sledzic strone samsunga jak wchodzi nowe promo i od strzalu przegladac sklepy w poszukiwaniu tego, ktory jeszcze nie podbil ceny.
  • Odpowiedz
@ebson: dokładnie tak jak napisał @PurpleHaze trzeba szybko działać jak wchodzi promka, plus jakieś porównywarki cen itd. bo zazwyczaj jakiś sklep biorący udział w danej promocji nie zdąży podnieść cen od razu na start
  • Odpowiedz
  • 0
@fishery: ogólnie jestem sceptyczny co do samsunga ale za 2k byłem skłonny dać jeszcze raz szansę. Zawsze brałem Huaweia więc musze chyba sprawdzić jakiegoś Honora
  • Odpowiedz
@ebson: Ja pożegnałem Samsunga na s23u. Szkoda kasy, co roku ten sam przeciętny poziom.
Jak poszukasz to za około 3k znajdziesz honor magic 7 pro.
  • Odpowiedz
@ebson: Co promocja na zwrot to zawsze tak jest, pamietam, ze czesto były zwroty za samsung watche i najpozniejszy zapłon z podniesieniem cen miał play, i mozna było wyłapac watcha za 199 po promocji ze zwrotem xD
  • Odpowiedz