Aktywne Wpisy

Season6 +113
Czy ja mam złudne wrażenie czy to nie jest trochę tak, że większość osób z czatu p------i o wysokich podatkach a sama nie łapie się nad 2 próg podatkowy ? Ja wiem, że konfederacja jest niesamowitym tworem dla młodych, ale prawda jest taka, że większość z tych osób będzie w przeciętnej grupie zarobkowej żyjąc marzeniem milionerów. Takie krótkie przemyślenie.
#kanalzero
#kanalzero

zielonzielon +207
#kanalzero
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
#podroze #it #pracbaza
Właściwie co nie wybierzesz z tych krajów (na kontynencie) to będziesz zadowolona: Portugalia, Grecja, Hiszpania, Włochy. Wszędzie jest ekstra i wszędzie koszty życia ciut wyższe niż w Polsce.
Do typu wypadów bardziej nadda się np. Hiszpania, Włochy na jesień/zimę. Chociaż Hiszpania ma ten plus, że znacznie później zachodzi słońce (po wrześniu rzecz jasna).
Jeśli bardzo zależy Ci na czerwcu/lipcu to może Bułgaria, klimat jest tam łagodniejszy (nie
@PpxSQ: W lipcu? ( ͡º ͜ʖ͡º) Workation są po to aby omijać wysoki sezon a cieszyć się pogodą (imo lepszą) na północy Europy. W lutym-kwietniu i wrześniu-listopadzie można wybrać się na Cypr albo południe Hiszpanii (może też Portugalia) i normalnie plażować bez tłumów. W szczyt lata lepiej wybrać się np. nad coś typu Garda albo północ Chorwacji.