Chłop pierwszy raz wybrał się do Papaja. Wziął burgera z colesławem, fryteczki z bekonem, przyprawami i topionym serem i napój. Powiem tak - smaczne, fajna alternatywa dla McD i KFC, ale jeżeli chcieliby stać się dla nich realną konkurencją na rynku, to muszą albo obniżyć ceny, albo wprowadzić na stałe jakieś kupony i promki. Za zestaw na zdjęciu zapłaciłem 42 PLN.
@damianooo8 według mnie cała ta porcja za 42 zł wcale nie wygląda na mikrusa. Raczej standard. I dalej, wcale nie znaczy to, że w burgerowni u Janusza musi być lepiej niż w sieciówce.
Nie wiem skąd to przeświadczenie u polaczków że zawsze "u Janusza" > sieciówka.
Maestro czy drwal w mc to są pełnoprawne, smaczne hamburgery, a jadłem już serio w wielu miejscach.
@damianooo8: no bo sama buła jest za 25 Wczoraj też jadłem tego burgera coleslaw, nawet dobry i sporo kurczaka w środku. Ale mogliby zejść z ceną albo chociaż zrobić kupony dla cebulaków jak ja xD Poza tym w menu nie ma nic za dychę i poniżej.
@damianooo8: op chyba zamówił to, więc też z dolewką 8 zł powiększenie frytek w zestawie 25 gr opłata za kubek jednorazowy Nie wiem jaką część ceny zestawu stanowią frytki
@rales: podczas wejścia na nasz rynek cyny były jeszcze "w miarę ujdzie" ale teraz to jest jakaś porażka a jak chcesz popróbować po trochę każdego smaku u nich to jeb 50zł
Powiem tak - smaczne, fajna alternatywa dla McD i KFC, ale jeżeli chcieliby stać się dla nich realną konkurencją na rynku, to muszą albo obniżyć ceny, albo wprowadzić na stałe jakieś kupony i promki.
Za zestaw na zdjęciu zapłaciłem 42 PLN.
źródło: temp_file8528110632092522735
PobierzNie wiem skąd to przeświadczenie u polaczków że zawsze "u Janusza" > sieciówka.
Maestro czy drwal w mc to są pełnoprawne, smaczne hamburgery, a jadłem już serio w wielu miejscach.
Wczoraj też jadłem tego burgera coleslaw, nawet dobry i sporo kurczaka w środku. Ale mogliby zejść z ceną albo chociaż zrobić kupony dla cebulaków jak ja xD
Poza tym w menu nie ma nic za dychę i poniżej.
źródło: 1000032138
Pobierz8 zł powiększenie frytek w zestawie
25 gr opłata za kubek jednorazowy
Nie wiem jaką część ceny zestawu stanowią frytki
źródło: 1000032187
Pobierz