Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Cześć wszystkim po dłuższej przerwie.
Pytało was wielu, gdzie się podziewam i czy wszystko u mnie w porządku?
Spieszę do was z wyjaśnieniami.
Po tym jak zdałem sobie sprawę jakie ziółko jest z Filipka postanowiłem się odciąć od wykopu i uniwersum. Sypnął też mi się zwiazek z byłą, także potrzebowałem czasu by ochłonąć, poukładać sobie wszystko w głowie.
Spędziłem w tym celu miesiąc na Filipinach by odpocząć w jakiś sposób od tego wszystkiego.
Z dobrych nowin od jakiegoś czasu pracuje w pomocy społecznej jako opiekun dla osób starszych z różnymi schorzeniami. Także przełożyłem pomoc Filipka na osoby które realnie tego potrzebują.
Pozdrawiam was wszystkich.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Towarzysz_Sobaka: Czyli na Filipinach stabilnie - pisałeś wcześniej, z czego się śmiałam, że "nie zdążyłeś wziąć ślubu z narzeczoną" przy poprzednim pobycie. Dobrze się chyba stało, skoro najwyraźniej laska tylko na to czekała i jak jej nie dałeś ślubu - czyli możliwości s--------i do europy - to uciekła do innego.
Niestety tam to jest normalne i nie ma co wierzyć w bezgraniczną miłość lasek z dżungli. Szkoda, że to Cię
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: Odcinasz się od tagu, a Tu Ci każdy pisał, że nie warto mu pomagać, bo to kleszcz i koniobijca, jak jego rodzinka. Z kim przystajesz, takim się stajesz, dobrze, że Ci problemów nie narobił i nie nabrał socjalu na Twój adres.
BTW, jak już nienawidzisz całego świata, to dawaj jakieś smaczki od naszego ulubionego ministranta xD
  • Odpowiedz
@Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: Zrezygnowaliśmy ze ślubu. Ponieważ jeszcze przed moim poprzednim pobycie babcia mojej byłej dostała udaru w wyniku czego ją sparaliżowało.
O ironio właśnie pracuję z ludźmi po udarze, sparaliżowani, w pakiecie demencja. Zmienianie pieluch takim osobom to moja codzienność, także mógłbym wesprzeć Aimiee. Nie mniej nie było nikogo kto mógłby się zająć babcią Aimiee a ja nie czuję się na siłach by przeprowadzać się na Filipiny lub ściągać je obie
  • Odpowiedz