Aktywne Wpisy

JAuStURYErSE +114
Ale dzikusów dzisiaj na ulicach. Nie da się otworzyć okna. Z każdych świateł startują, pałują do odciny, ścigają się, latają na jednym kole xD Samo centrum. Przez 3 godziny nie widziałem ANI JEDNEGO PATROLU. Zaraz sam se kupię litra albo jakaś Mkę z popsami i będę latał bokiem po Marszałkowskiej. Po co jechać na Nurburgring skoro możesz mieć Nurburgring w Warszawie i to bez konsekwencji?
#warszawa #polskiedrogi #
#warszawa #polskiedrogi #

Marek_Tempe +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Cześć wszystkim po dłuższej przerwie.
Pytało was wielu, gdzie się podziewam i czy wszystko u mnie w porządku?
Spieszę do was z wyjaśnieniami.
Po tym jak zdałem sobie sprawę jakie ziółko jest z Filipka postanowiłem się odciąć od wykopu i uniwersum. Sypnął też mi się zwiazek z byłą, także potrzebowałem czasu by ochłonąć, poukładać sobie wszystko w głowie.
Spędziłem w tym celu miesiąc na Filipinach by odpocząć w jakiś sposób od tego wszystkiego.
Z dobrych nowin od jakiegoś czasu pracuje w pomocy społecznej jako opiekun dla osób starszych z różnymi schorzeniami. Także przełożyłem pomoc Filipka na osoby które realnie tego potrzebują.
Pozdrawiam was wszystkich.
@Towarzysz_Sobaka:
No przeciez on wlasnie takiej pomocy potrzebuje. P.s. Jak to od razu po slubie sie sypneło ?? Jakies szczegóły?
Niestety tam to jest normalne i nie ma co wierzyć w bezgraniczną miłość lasek z dżungli. Szkoda, że to Cię
Kurde i teraz nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
BTW, jak już nienawidzisz całego świata, to dawaj jakieś smaczki od naszego ulubionego ministranta xD
O ironio właśnie pracuję z ludźmi po udarze, sparaliżowani, w pakiecie demencja. Zmienianie pieluch takim osobom to moja codzienność, także mógłbym wesprzeć Aimiee. Nie mniej nie było nikogo kto mógłby się zająć babcią Aimiee a ja nie czuję się na siłach by przeprowadzać się na Filipiny lub ściągać je obie