Aktywne Wpisy

tojapaweu +2
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Letheo +126
Szczerze to czemu nikt nie widzi jakie te filmy są ogłupiające i jakie pokolenie grubasów na nich wyrasta? ¯\(ツ)/¯ #ksiazulo
źródło: IMG_2209
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zgodzę się z tym, że nie powinien brać się za droższe restauracje, bo jego widzowie i tak nigdy tam nie zajrzą ( i jeszcze ten typ w masce xD [zabierasz
Niezmiennie bawi mnie narracja drugiej strony, że "ONI PRZECIEŻ NIGDZIE NIE POWIEDZIELI, ŻE SĄ EKSPERTAMI!!!!11 KAŻDY MOŻE OCENIAĆ JEDZENIE" to czemu wypowiada się jakby tym ekspertem był? Przecież wystarczy włączyć jeden dowolny
@zonecom: To jest najsmutniejsze. Koleś, którego wiedza kulinarna bazuje na stwierdzeniu, czy coś mu smakuje czy nie...
- "mmm dobre"
- "oj, nie dobre"
Autorytet, że hej XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@RaciczkaEntertainment: tak, koniecznie trzeba powołać do tego urząd w którym pracowaliby ludzie po kierunkowych studiach.
@Shoujiki: Na przykład pół kawałka czerstwego chleba ze smalcem z biedronki, nie? Gastro p------o i tyle, a tu przynajmniej mam opinię zwykłego huopa. Inni jak dostaną sponsoring to wychwalają mięso z psa i małą pizze za 60zł. To jest ta różnica. Nie musisz się zgadzać z jego opiniami przecież.
Komentarz usunięty przez moderatora