Aktywne Wpisy

Jade +320
Szukam dzialki budowlanej. Na grupie facebookowej dot. działek zadałem pytanie o takie dzialki, Pani odpisała i dała linka do ogłoszenia pośrednika. Umówiłem się na oglądanie i pani pośrednik nie pamiętała wymiarów dzialki, granice miały być oznaczone przez geodetę - nie potrafiła znaleźć palików. Najlepsze jednak przed nami. W miejscowym planie zagospodarowania czesc dzialki jest przeznaczona na drogę dojazdową, więc pytam co z tą drogą, pani pośrednik coś mówi że w sumie nie
kpv15 +5
#samochody #handlarze #prawo #krakow #prawnik #autohandel Hej mieli. Mam problem. Zakupiłem samochód od gościa prywatnego, który okazał się wyjątkowo perfidnym handlarzem. Samochód okazał się mieć kolizję miesiąc wcześniej (mam dowody), z silnika po nocy się lejei i co najgorsze względem ogłoszenia nie zgadza się rodzaj silnika. Tak popełniłem kilka błędów ale pośpiech bo auto za 2 wypłaty i gość zbajerował
Zastanawiam się pomiędzy trzema modelami: BCNA306E4SN ,
HBW5519ECM i WHC20 T352
Beko ma 37 dBA, Haier ma 33, Whirpool 32
Trzy mają sprężarkę inwerterową.
Najbardziej czego się obawiam że to będzie piszczeć. Nienawidzę wysokich hałasów.
Czy ktoś ma którąś z tych lodówek i może coś powiedzieć i ich kulturze pracy?
A może jest jakaś inna sprawdzona lodówka, która nie ma w komentarzach na innych stronach że jest głośna?
Komentarze są takie:
Whirpool:
Dzień dobry, niedawno zakupiłem dużego Whirlpoola, model WHC20T352 , do zabudowy. Działa kilka dni i niemal cały czas wydaje z siebie dźwięk o wysokiej częstotliwości co doprowadza mnie do szału. Czy znacie jakiś sposób na to? Czy to jest standardowy dźwięk w tego typu „nowoczesnych” lodówkach? Czy można to reklamować? Jak nie znajdę jakiegoś sposobu na zminimalizowanie tego dźwięku to naprawdę zastanowię się nad wymianą lodówka
Haier
Moja 10 letnia lodówka chodzi ciszej niż ta. Strasznie mała. Najgorsza jest pojemność zamrażarki. Tragedia. Nie kupujcie tej lodówki. Kupcie jakąś 70 cm żeby była większa. To jest pierwsze urządzenie które nie łączy się z moim wi-fi
Beko
Lodówka bardzo ładna w środku. Plastiki mogły by być grubsze i szuflada zero mogła by być na prowadnicach jak u Samsunga a tak jeździ po szklanej półce. Natomiast jeśli chodzi o hałas to jest tragedia. Jest naprawdę głośna. Zareklamowałem produkt, przyjechała druga która pracowała jeszcze głośniej. Serwis chciał mi dostarczyć kolejną - nie wierzę w powiedzenie do 3 razy sztuka. Dla mnie ich opis na stronie internetowej kodnośnie kultury pracy kompletnie mija się z rzeczywistością. U mnie przynajmniej jest po pomiarach prawie 50dB. W opisie 37dB. To męczy, zwłaszcza wieczorem gdy człowiek zasypia.
#lodowka #agd #kuchnia #remontujzwykopem #budujzwykopem #urzadzajzwykopem
źródło: image
PobierzSwoją drogą na pewno chcesz do zabudowy? W tej samej cenie wolnostojąca będzie miała z 20% pojemności więcej i dużo lepszą klasę energetyczną.