Wpis z mikrobloga

Dzień dobry przychodzę z uniwersum kononowicz jako że konon zmarł a moje hobby to patologia moja uwaga zwrociła się ku uniwersum geja. Jestem świeżakiem i mam pytanka do starych wykadaczy z tagu #ajemge1 .

Dlaczego on ma tyle loch na tinderze?
Jaka jest twoim najwieksza akcja jaką odwalił?
Dlaczego te #p0lki to takie pustaki?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PozdroMleczny: nie ma, tylko widzowie mają i mu ściągają je, on nawet nie wie o czym pisali, oczywiście na fejkowe zdjęcia i najczęściej laski są rozczarowane że otwiera im cwel, a nie kryspin 196 z tatuażami, cwel też tam próbuje ściągać, trochę podfejkowane zdjęcia ma ale słabo mu idzie
nie ma jakiś top akcji, jest kilka dobrych jak fajnie lochy się upodliły, ogólnie nie ma co wracać do starych akcji
  • Odpowiedz
@Vadzior: ja w sumie polubiłem to oglądać bo to taka umiarkowana patologia, gość w sumie nie robi niczego patuskiego bo pisze z lochami, wali im ściemę i masz śmieszne akcje. realizm sytuacyjny to największy atut, te rozczarowanie czy złość w oczach loch gdy zamiast chadziora widzą normika to złoto ale też jako osoba która dużo siedziała na tinderze doceniam pokazanie jak realia wyglądają a wyglądają tak że nawet jak jesteś
  • Odpowiedz