Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka Psychol Waldi zaczyna się ostro odpalać na Panią Okuniewska. Przed chwila wpisy jeszcze były, ale chyba Waldi uznał ze przesadzil. ;)
Zdążyłem z ctrl c :)
Cytuje :
"Chciała byś co stara lampucero aby ci też ktoś coś zrobił nie? tylko pewnie cie juz nikt kijem nie chce dotknąć i stąd ten ból du...y 🤣. Ankę to ty zostaw w spokoju, jej też kiedys du...ę obsmarowywałaś zresztą jak inne koleżanki.
Powiem jeszcze jedno zniknęłaś z mojego życia bo było ci wstyd już przed znajomymi jak zaprosiłaś na wesele naszych wspólnych znajomych chłopaczka poznanego w internecie któremu opłaciłas pobyt 4 dniowy w hotelu i to jeszcze bdąc w związki ty niewiniątko. a cóeka była całe życie za mną a nie za tobą , dopiero potem zrobiliście jej wodę z mózgu ty i twoja rodzina, i to sasiedzi twoje krzyki wiecznie słyszeli jak przychodziłaś z pracy i córka zawsze mówila cyt ( mama idzie zaraz będzie krzyk ) A ty ją tak przestawiłaś że nie mam możliwości przedstawić jej swojej strony."
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zbyszek-krol: tutaj ktos chyba pokazywal ze ten caly waldi to KLAMCA.Jest dowod na te jego klamstwa chyba chodzilo o jakies dzieciaki.Faktem jest ze zachowuje sie arogancko i bezczelnie...jak bandzior)
  • Odpowiedz
@Hana1: jak półgłówek z niedoborem ego dlatego musi sobie rekompensować to graniem kozaka XD w końcu laska mu się puściła i nawet nie szczeknął
  • Odpowiedz