Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +400
Tak wyglądały kiedyś lane poniedziałki #lodz 2004 może 2005

źródło: temp_file9096405350221845659
Pobierz
Mroczny_Mag_Mroku +214
Na zdjęciu rodzinka - finał córeczki. Ojciec u góry. JEGO MINA. On jest bogatym przedsiębiorcą poznańskim, jest wyjątkowo majętny. Jego córeczka pracowała w sklepie z bielizną.
W bardzo dużym skrócie:
1. Laska prowadzi instagramy od lat i przymierza tam ubrania, bieliznę.
2. Miała męża - szczupłego metala, ale się z nim rozwiodła, bo jak dużo schudła (i tak jest plus size, ale była dwa razy tyle), to uznała, że może więcej.
3. Relacjonowała związki z Chadami,
W bardzo dużym skrócie:
1. Laska prowadzi instagramy od lat i przymierza tam ubrania, bieliznę.
2. Miała męża - szczupłego metala, ale się z nim rozwiodła, bo jak dużo schudła (i tak jest plus size, ale była dwa razy tyle), to uznała, że może więcej.
3. Relacjonowała związki z Chadami,

źródło: ornelia
Pobierz
Zdążyłem z ctrl c :)
Cytuje :
"Chciała byś co stara lampucero aby ci też ktoś coś zrobił nie? tylko pewnie cie juz nikt kijem nie chce dotknąć i stąd ten ból du...y 🤣. Ankę to ty zostaw w spokoju, jej też kiedys du...ę obsmarowywałaś zresztą jak inne koleżanki.
Powiem jeszcze jedno zniknęłaś z mojego życia bo było ci wstyd już przed znajomymi jak zaprosiłaś na wesele naszych wspólnych znajomych chłopaczka poznanego w internecie któremu opłaciłas pobyt 4 dniowy w hotelu i to jeszcze bdąc w związki ty niewiniątko. a cóeka była całe życie za mną a nie za tobą , dopiero potem zrobiliście jej wodę z mózgu ty i twoja rodzina, i to sasiedzi twoje krzyki wiecznie słyszeli jak przychodziłaś z pracy i córka zawsze mówila cyt ( mama idzie zaraz będzie krzyk ) A ty ją tak przestawiłaś że nie mam możliwości przedstawić jej swojej strony."