Aktywne Wpisy

Metodzik +55
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
The Flayed Man za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
Steam: Bardzo pozytywne (154 ocen)
The Flayed Man za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
Steam: Bardzo pozytywne (154 ocen)

annlupin +17
no hej cotam uwas

źródło: annlupin20250517
Pobierz
Serio, to mi się nie klei.
Miałem 16 lat, i byłem zakompleksionym debilem, a mimo to umiałem sobą zainteresować dziewczyny.
Czemu?
Bo przykładowo grałem w kosza, grałem w siatkówkę, umiałem pogadać o muzyce, umiałem zagrać na gitarze, umiałem przewieść dziewczynę motorem do maca na frytki.
Wszystko powyższe nie miało związku z tym jak wyglądam, i jak się czuję. Wszystko, co wyżej opisałem, było tym, co potrafiłem zrobić, w co zainwestowałem i co lubiłem.
Podaję oczywiście totalnie trywialne przykłady, ale od tego się zaczyna.
Jak za młodu poczujesz się doceniony, to potem twoje życie wygląda inaczej.
Miałem cholerne kompleksy, ale chciałem coś zmienić w życiu, więc zmieniłem, ile się da.
Nie macie pojęcia, ile zmienia sama pewność siebie, ale siedząc w gównie zwanym przegrywem nigdy tego nie osiągniecie.
Myślicie, że wszystkie dziewczyny chcą tylko wysportowanych, przepięknych facetów? Nie, ale do tego trzeba dorosnąć.
Pewnego dnia po prostu podszedłem do dziewczyny, pewnego dnia po prostu zacząłem chodzić razem ze znajomymi na imprezy, pewnego dnia po prostu uwierzyłem w siebie. Bez relacji międzyludzkich nie zbudujesz relacji nawet z jednym człowiekiem.
Skoro nie podchodzisz, nie chodzisz i nie wierzysz to czego k---a oczekujesz?
Wybaczcie, musiałem to z siebie wyrzucić :)
PS.
Zrobiłem sobie nawet zdjęcie wtedy z nią pod makiem
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #sprawydamskomeskie #przegryw #wpiszdupy #kobiety #mezczyzni
źródło: 1000008902
Pobierzźródło: 63ffc6e2d972acaf2506095d4765c9652a1e98a8c532e9195ff2817903f78fe7,w400
PobierzPrzegryw nie gra w kosza, siatkówke, nie gra na instrumentach bo nie umie i nie chce, bo się boi itd. a co dopiero mieć motor i na nim umieć jeździć. Ty oski a nie przegryw
źródło: 1000008908
Pobierz