Aktywne Wpisy

Atreyu +79
Co robicie ze zużytym olejem silnikowym?
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-07 051702
Pobierz
synadama +19
#kolej
W końcu łaskawie sie zjawił.
Z jakich to przyczyn technicznych pociąg może mieć 70 minut opóźnienia ze stacji początkowej (Gdynia)?
W końcu łaskawie sie zjawił.
Z jakich to przyczyn technicznych pociąg może mieć 70 minut opóźnienia ze stacji początkowej (Gdynia)?

źródło: temp_file7631171372507523199
Pobierz
Ginekolog będzie kosić na laskach 300 zł za zajrzenie w wagine na 10 minut i na koniec szuka Areczka, który mu za darmo zrobi sesję dronem jego Porsche XDDD
Lekarze to jednak najbardziej bezczelna kasta w Polsce, zaraz obok deweloperków
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@paluszki_rybne Zapytaj ile. Dla jednego niski budżet będzie sufitem zarobkowym u innej osoby. Dla lekarza niskim budżetem może być np. 300zl/h, co dla operatora drona wykonującego fotografie bywa już całkiem dobrą stawką ¯_(ツ)_/¯
Nawet nie wiesz dziecko ile godzin trzeba siedzieć czasami po nocy za darmo żeby się nauczyć pewnych rzeczy za które potem można brać dobre pieniądze. Ale ja wiem że wzrok fizoli tak daleko nie sięga więc się nawet nie obrażę
Niektórym z czasem przychodzi refleksja, że warto się doceniać, ale nie wszystkim. Plus nie pomaga, że stawki w foto to tabu i taki początkujący nawet nie wie, ile może zawołać.
Typ mi coś o dzieciakach mówi, a ma anime na profilowym. Sam jestem osobą, która bierze pieniądze za to czego się nauczyłem, ale to nie powód, żebym teraz siedział na Facebook grupkach i innym mówił, że ich zawód nie jest tak cenny i wyceniam go na wpis do portfolio, bo nie uczyli się tyle co ja.
A tak ktoś ma tracić cenny czas żeby doktor miał fun ze zdjęć i filmu. No, ale on fizol i co on tam wie, ino z kamero lata, w konkuter
To tak samo jak ludzie myślący, że praca fotografa kończy się wraz z ostatnim zrobionym zdjęciem.
We wszystkich zawodach gdzie trzeba mieć portfolio i warsztat ludzie na początku robią za możliwości, bo jedna robota zwykle
@kiszczak: Zapłacić podatek i zusy, dojechać do klienta i wrócić do domu. Trzeba mieć doświadczenie i jakiś koncept w głowie na fajne ujęcia, dobry sprzęt z zapasowymi bateriami. No i to cały czas mowa o materiale surowym z drona. Później edycja i montaż surówki, aby to jakoś wyglądało. Następnie jeśli to na użytek prywatny, niekomercyjny