Aktywne Wpisy

Drake1 +1
#strach #psychologia #film #horror #paranormalne #30plusclub #40plusclub
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
razdwatrzy55 +6
I to nie byłem ja
#przegryw
Pracowałem w kilku kołchozach i było tak, że starych pijusów co robią tam ze 30 lat to nawet nie sprawdzali i mieli ciche przyzwolenie na przychodzenie n-------m do roboty. Niektórzy to byli dosłownie sini i spuchnięci, szczególnie w poniedziałek.
Zależy od branży, ale w budowlance było takie ssanie na fachowców przez ostatnie lata, że nawet nawalony był nie do ruszenia, a nawet to mogłaby to być zaleta, bo w pewien sposób pracodawca wiedział że chłop jest lojalny i może mało zarabiać, skoro takiego chlejusa nikt inny nie zatrudni.
@Crusix: liczyłem na dopisek "ja miałem 2 promile" ;)
@Crusix: słabo