Aktywne Wpisy

Kamenes +15
Ludzie tak łatwo to oceniają, a to przecież jest trudna akcja. Ten morderca jest na swoim terenie, zna każdy zakamarek, bo on tam żył, jest noc i przez to policjanci nie mogą za bardzo strzelać, podobno morderca ma b--ń dalekodystansową - jak przeprowadzić akcję tak, żeby żaden policjant nie został zabity? To trudne, współczuję im tego.
#limanowa #kryminalne
#limanowa #kryminalne
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania
PiS był 8 lat u władzy.
Pomimo kryzysu migracyjnego w europie i na granicy z Białorusią, nie podjął żadnych realnych kroków w kierunku walki z nielegalnymi imigrantami.
Co więcej, na lewo sprzedał dziesiątki / setki tysięcy wiz i sprowadził 'pracujących' inżynierów.
Przypadkowo zaraz przed wyborami i końcem władzy, rzutem na taśmę zaczęli przejmować się zdaniem obywateli i wymyślili referendum.
Referendum z pytaniami jak dla debili, które i tak nie było by wiążące
Z pytaniami tak skonsturowanymi, że równie dobrze mogłyby oznaczać przyjmowanie migrantów z Indii, przyjmowanie setek ludzi tygodniowo czy przyjmowanie imigrantów 'szybko zalegalizowanych'.
A mimo to cały internet od rana grzmi, że to fajnopolacy sprowadzili do Polski migrantów bo nie wzieli referendum i nie wyrazili zdania.
Jprd czy wy ludzie naprawdę jesteście tak naiwni i dajecie sobą tak manipulować że w to wierzycie? Czy może taki przekaz leci z nowogrodzkiej i każdy musiał pozakładać 10 kont na wykopie / facebooku żeby to powielać? Bo nie wierzę, że naprawdę jesteście tacy naiwni.
#polityka #polska #imigranci #bekazprawakow #bekazpisu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Ja nie, ale wydaje się że zaskakująco wielki odsetek społeczeństwa tak.
Poszukaj sobie ile nielegalnych wiz wykrył Szczerba ze swoją komisją.
Nawet wprost na komisji pytał, czy przyznają się do 607 nielegalnych wiz.
Tak więc o jakich tysiącach ty piszesz, przestań powielać