Wpis z mikrobloga

Mam takie hobby, że lubię porównywać na google maps widok z góry na osiedla z wielkiej płyty i nowe budownictwo. Szczególnie wyszukiwać takie miejsca gdzie leżą obok siebie. Betonowi oprawcy to najgorsze co spotkało kapitalistyczną Polskę.

#nieruchomosci #warszawa #polska #feels
ArtBB - Mam takie hobby, że lubię porównywać na google maps widok z góry na osiedla z...

źródło: pato1

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@editores: jedyny plus to parkingi, cała reszta jak w dobrym osiedlu PRL. O aptekach czy usługach nie wspominałem, bo jest tego od cholery, razem z bankami czy galeria 15 minut piechotą (albo 2 minuty autem). Musisz mieszkać na wyjątkowym osiedlu (albo podajesz odległości w linii prostej), bo takich o których piszesz jest zdecydowana mniejszość. Te w których mieszkają ludzie których odwiedzam to chów klatkowy polaka zwyczajnego.
  • Odpowiedz
Te w których mieszkają ludzie których odwiedzam to chów klatkowy polaka zwyczajnego.

@Paayor: Takich osiedli nie ma we Wrocławia. Wszystkie maja doskonałę usługi wokół i infrastrukturę. Chyba, ze to jakieś bloki w polu na zadupiu, ale tam się mieszkań nie kupuje.
  • Odpowiedz